سللم
من صدف هستم به نظر من بهترین آرایشگاه نو جنوب تهران مخصوصا منطقه19 آرایشگاه و آموزشگاه ستایش برتره
عروسیه داداشم بود که با این آرایشگاه آشنا شدیم زت داداشم عروس وی آی پیه این سالن بود که خیلی راضی بود دست خانوم علی جانی درد نکنه مدیر سالن ستایش برتر چون کارشون اونقدر با دوام وبه روز بود همه تو عروسی ازمون آدرس این سالن رو می پرسیدن یه جورایی زنای فامیل همه مشتریه این سالن شدند خدا خیرشون بده و حلالشون باشه پولی رو که در میارن از کارشون نمی دزدند از دابی تشکر می کنم که این خوبها رو اجازه می ده که معرفی کنیم تا دیگران هم انتخاب درستی داشته باشند
راستی اینم شماره تلفن سالن 55519657-55538461 یه سرس از کاراشونم تو اینستاگرام می تونین ببینین اینم اینستاگرامشونه setayeshbartar یه سر برید ببینین و اونا رو فالو کنین
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --میدان بهمن - نازی آباد توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومی. آموزشگاه آرایشگری مهستان الان تو تخفیف هستش . من دوره پاکسازی پوست و کاشت ناخن و هاشور ابرو تاتو صورت رو اینجا دوره دیدم .مدرک فنی حرفه ای معتبر میدن و برای مهاجرت و اقامت قابل ترجمه هستش. آموزشهاشون خیلی دقیق هست و اخلاقشون عالیییییییی. شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹. تو تخفیف هستن زودتر ثبت نام کن . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --میدان بهمن - نازی آباد توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --میدان بهمن - نازی آباد توسط بیتا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --میدان بهمن - نازی آباد توسط نغمه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه آرایشگری مهستان واقعا حرفه ایه . من خیلی جاها تحقیق کردم روش کارشون عالیه و خیلی علمی آموزش میدن . هم قیمت و هم آموزشهاشون عاایه . من کوتاهی و کار بامواد رو اینجا گزروندن و الان هم مشغوله کارم . و موفقیت خودم رو مدیون آموزشگاه آرایشگری مهستان هستم . اینم شمارشون۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ راستی مدرک معتبر و قابل ترجمه هم میدن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه وموسسه زیبایی ستایش برتر در نازی آباد به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و موسسه زیبایی محله --میدان بهمن - نازی آباد توسط غزل محمدي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از آلمان اومدم به مدت يك ماه ايران بودم با يكي از دوستام كه تعريف. سالن ستايش برتر رو خيلي شنيده بود اومديم به اين سالن برام كار اكستنشن وكاشت مژه و كاشت ناخن انجام دادن. دستشون درد نكنه واقعا از كارشون راضي هستم اميدوارم كه هميشه موفق باشن تو كارشون چون واقعا اين ضرفيت رو دارن كه عالي باشن و هستند ممنون از مديريت ستايش برتر سر كار خانم علي جاني نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه وموسسه زیبایی ستایش برتر در نازی آباد
آموزشگاه وموسسه زیبایی ستایش برتر در نازی آباد به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و موسسه زیبایی محله --میدان بهمن - نازی آباد توسط زهره مالكي زاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نامبر وان هستند هم از نظر تخصص و هم از نظر برخورد نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه وموسسه زیبایی ستایش برتر در نازی آباد
كاملا موافقم واقعا كارشون عالي
دوستان من ساكن شهرك غرب هستم مادرم ساكن نازي آباده يه دفعه براي رنگ و مش رفتيم سالن ستايش برتر با مديريت خانم علي جاني واقعا دستشون درد نكنه لاين رنگ موشون خيلي قوي هستن يه رنگ موي تركيبي برام انجام دادن تو دو روز بعد حنا بندان خواهر شوهرم بود همه خانوم ها توجه خاصي به رنگ تركيبي من داشتن و ميگفتن كه اين چه شماره رنگ موييه من بهشون گفتم كه اين رنگ موي تركيبيه كه در سالن ستايش برتر انجام دادم و فرمولش دست اين سالنه خيلي خوش رنگ شده بود حالا اكثر خانومهايي كه رنگ من رو ديدن الان مشتري ستايش برتر شدن و همه راضي هستيم و از خدمات خوب و بي نظير ستايش برتر استفاده ميكنيم ضمنادر مورد خدمات اپيلاسيون خيلي عالي انجام ميدن خيلي بهداشتي و تميز و پرسنل اپيلاسيونشون خيلي سريع كار ميكنن و تميز دوش آب گرم هم بعد از اپيلاسيون محياست ممنون از مديريت خوب سالن ستايش برتر ٥٥٣١٦٠٨٣ و ٥٥٣١٧٨٣٩ تلفن هماهنگي
سلام من عروس دو هفته پيش ستايش برتر بودم كارشون واقعا عاليه ميكاپ و شينيونم تا اخرمجلس فيكس بود و خراب نشد چون از بهترين مواد و بهرروز ترين تكنيك ها استفاده ميكنن واقعا بايد بهتون بگم كه تو محدوده جنوب تهران اگر اولين نباشن يكي از بهترين ها هستند برخورد پرسنلشون عالي و جا داره از مديرشون خانوم علي جاني تشكر ويژه داشته باشم بخاطر كار خوبي كه تو مجموعه ستايش برتر برام انجام دادن از اين به بعد ما مشتري ثابتشون شديم ممنون از دابي بخاطر معرفي يكي از بهترين ها (ستايش برتر) تلفن سالنشون ٥٥٣١٧٨٣٩-٥٥٣١٦٠٨٣
آموزشگاه وموسسه زیبایی ستایش برتر به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و موسسه زیبایی محله --میدان بهمن - نازی آباد توسط Monir به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوستان من ساكن شهرك غرب هستم مادرم ساكن نازي آباده يه دفعه براي رنگ و مش رفتيم سالن ستايش برتر با مديريت خانم علي جاني واقعا دستشون درد نكنه لاين رنگ موشون خيلي قوي هستن يه رنگ موي تركيبي برام انجام دادن تو دو روز بعد حنا بندان خواهر شوهرم بود همه خانوم ها توجه خاصي به رنگ تركيبي من داشتن و ميگفتن كه اين چه شماره رنگ موييه من بهشون گفتم كه اين رنگ موي تركيبيه كه در سالن ستايش برتر انجام دادم و فرمولش دست اين سالنه خيلي خوش رنگ شده بود حالا اكثر خانومهايي كه رنگ من رو ديدن الان مشتري ستايش برتر شدن و همه راضي هستيم و از خدمات خوب و بي نظير ستايش برتر استفاده ميكنيم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه وموسسه زیبایی ستایش برتر
ورود عضویت