کار کراتین و رنگ و لایت کوپ اکستنشن مژه وفرمژه دایمی
خانم حسین زاده
خیلی خیلی عالی و بدون نقصه چندساله مشتریشون هستم واقعا خیلی راضیم
به هر کسی معرفی کردم راضی بوده
شمارشون 09121974720
سالن شفق طلایی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط فاطمه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اگه کاشت ناخن خوب میخوای به سالن آنیلا سر بزنید کارشون عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط یگانه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یگانه من برای کوتاهی به سالن آنیلا رفتم از کوتاهی واقعا راضی بودم عالی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مریم جون .منم تو آموزشگاه مهستان دوره هاشور ابرو و تاتو صورت رو یاد گرفتم. خیلی خوب آموزش میدن . الان هم دارم دوره کاشت اکستنشن مژه و لیفت و لمینت مژه رو اینجا آموزش میبینم . خیلی با حوصله یا میدن و خوش اخلاق هم هستن . در ضمن مدرک فنی حرفه ای هم میدن . اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومی. آموزشگاه آرایشگری مهستان الان تو تخفیف هستش . من دوره پاکسازی پوست و کاشت ناخن و هاشور ابرو تاتو صورت رو اینجا دوره دیدم .مدرک فنی حرفه ای معتبر میدن و برای مهاجرت و اقامت قابل ترجمه هستش. آموزشهاشون خیلی دقیق هست و اخلاقشون عالیییییییی. شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹. تو تخفیف هستن زودتر ثبت نام کن . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط کیانا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام صبا جون.... منم تو آموزشگاه مهستان دوره کراتین و صافی رو گزروندم. عالیییییییی بود. الان هم دارم دوره رنگ و کوتاهی رو همینجا میگزرونم . قیمتهاشون خیلی مناسبه اخلاقشون عالیه و خیلی خیلی هم با دقت آموزش میدن . اینم شمارشون ۰۹۳۳۱۴۹۴۵۹. ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
عروس سرا و سالن زیبایی آنیلا به عنوان بهترین سالن زیبایی محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط ثریا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانم قربانی عزیز دست شما درد نکنه شب عروسیم عالی بودم خیلی خوب شدم و اصلا نه میکاپ و نه شینیونم خراب نشد ممنون که بهترین بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا و سالن زیبایی آنیلا
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط صدف به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همگی.من و دوستم ، تو آموزشگاه آرایشگری مهستان میکاپ و شنیون و تاتوصورت و هاشور ابرو رو ثبت نام کردیم... آموزش هاشون عالیییییییی قیمتهاشون هم خیلی مناسبه.. مدرکشون هم معتبره .اینم شمارشو ن ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
ورود عضویت