هم محله ايهاي عزيز از سايت رايگان بنده که در 8/8/88 راه اندازي کردم و تا امروز دو و نيم ميليون بازديد داشته ديدن کنيد بزرگترين سايت زبان شناسي فارسي در جهان است که روزانه 5 تا 7 هزار بازديد دارد .
چرا هم محله اي هايم ديدن نکنند .
www.ashkboos.com
بنده استاد دانشگاه هستم که در محله طيب زندگي مي کنم و مردم محل را دوست دارم .
بوستان شهيد گمنام در خيابان شهيد اسماعيل غلاميان در سال گذشته بازسازي شد و بسيار زيبا و دلنشين شد اما وسايل بازي کودکان در آن کم است . بچه ها بر سر تاب بازي با هم درگيرند و چندين نفر در صفند .
بسياري از اوقات زمين ورزشي تبديل به معضلي مي شود مردان نيمه برهنه با سر و صدايي که خاص محيطهاي مردانه سطح پايين است ناسزا گويان و هوار کشان در حال به اصطلاح بازي اند و اغلب اهالي محل نيستند بلکه با موتور از جاهاي ديگر مي ايند و حتي نيمه هاي شب در حال بازي و سرو صدا هستند موتورهاي خود را به درون پارک مي برند و ماموران پارک از آنان مي ترسند نمي توانند جلوگيري کنند
نظارتي بر بوستان نيست
پارکي که استراحتگاه خانواده هاست تبديل به مرکز اراذل مي گردد
البته همه اين طور نيستند گاهي ورزشکاران با شخصيتي که اهل محل هستند نيز در آن زمين هستند
معمولا اجازه بازي به کوچکترها نمي دهند اين افراد مزاحم خانواده ها هستند
پيشنهاد من اين است که زمين بازي به جاي بازي بچه ها و جايگاهي براي پدران و مادران و پدربزرگها و مادربزرگهاي همراه فرزند و نوه شود
اين موتورسوارها مي توانند جاي ديگر هم بروند ولي يک مادر زير سي سال با کودک 5 ساله اش کجا برود .
خانه ها کوچکند و مردم ناچارند در اين بوستان گردش کنند
مي دانم مسؤولين بامعرفت و مردم دار هستند و براي بررسي ادعاي بنده به محل مي آيند تا ببينند اين مدعا درست است يا نه و حتما رسيدگي مي کنند
درود بر هر که خادم مردم است
ضمنا تقاطع عابديني و غلاميان هر روز تصادف دارد
خوب است مسير خيابان عابديني از شمال به جنوب شود تا تصادف کاملاً از بين برود
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت