باطلاع اهالی محله مان (ناحیه 2 منطقه 4 ) برسانم که براساس خبرروزنامه همشهری درپنجشنبه سی ویکم شهریوراقای مهندس عالی بعنوان شهردارنمونه انتخاب شده من ازمحله های دیگرخبرچندانی ندارم ولی بایک نظربه کل منطقه میتوان نتیجه گرفت که انتخاب درستی بوده .حسن این انتخاب به اینه که هم انتظاراهالی محله وهم احساس مسیولیت ایشان تغییرسطح میده .راستی تایادم نرفته بگم یک بنردرمیدان بهشتی هم نصب کرده که فکرکنم حال خیلی ازمغازه دارهارابگیره .
قابل توجه یونس ولادن من همین نیم ساعت قبل با آقای مهندس عالی شهردارناحیه دو درمورد سدمعبرپیاده روی خیابان ریحانی نبش کوچه نورکه قبلآ نوشته بودم صحبت کردم بسیارخوش برخوردبودوکاملآ به موضوع اشراف داشت . قول رسیدگی داد.امیدوارم خوش قولیش هم به اندازه خوش برخوردیش باشه اگراینطوربودخبرتان میکنم که شماهم درموردمشکل ناحیه تان اقدام کنیددرغیراین صورت این نیز بنه برسرغمهای دگر.
بیش از یکسال است که عبورومرورازپیاده روی ریحانی حدفاصل کوچه نورتاجلال بدلیل ساخت وساز ساختمان غیرممکن شده وپارک اتومبیلهادرخیابان آن قسمت هم مزیدبرعلت چراشهرداری ناحیه اقدامی نمی کند
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت