مرکز سالمندان طلیعه مهر به عنوان بهترین مرکز سالمندان محله --شهرک غرب توسط اتیه حیدری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بعدازمدتی که بااین مرکزآشناشدم بسیارخلاق وبامسیولیت ومهربانی باسالمندان برخوردمیکنندونیزباخانواده سالمندان نیزکاملا تعامل ویاری رسان هستند.میخواستم ازاین طریق تشکرکرده باشم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز سالمندان طلیعه مهر
اموزشگاه خیاطی دنیز به عنوان بهترین اموزشگاه خیاطی محله --شهرک غرب توسط فاطمه حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان هنرمند من دوره نازک دوزی و ضخیم دوزی رو پیش خانم ساجدی گذروندم اموزششون عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز اموزشگاه خیاطی دنیز
شرکت سویل پیوند ارائه کننده مستقیم و بدون واسطه لوازم پزشکی میباشد به عنوان بهترین تجهیزات پزشکی محله --شهرک غرب توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است Cable navar qalb grftam baraye matabam keifiatesh khub bud faqat bazam mkhastam k sefaresh dadam نمایش مشخصات و آدرس مرکز شرکت سویل پیوند ارائه کننده مستقیم و بدون واسطه لوازم پزشکی میباشد
رژیم درمانی مژگان تمری به عنوان بهترین رژیم درمانی محله --شهرک غرب توسط علی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ن دوهفته است رژیم رو شروع کردم 5کیلو کم شدم عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز رژیم درمانی مژگان تمری
رژیم درمانی مژگان تمری به عنوان بهترین رژیم درمانی محله --شهرک غرب توسط جابان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من در مدت شش ماه به وزن موردنظرم رسیدم 17کیلو کم کردم با کاهش سایز باور نکردنی نمایش مشخصات و آدرس مرکز رژیم درمانی مژگان تمری
رژیم درمانی مژگان تمری به عنوان بهترین رژیم درمانی محله --شهرک غرب توسط ختن به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من ده کیلو دو ماهه کم کردم خوبه نه؟ نمایش مشخصات و آدرس مرکز رژیم درمانی مژگان تمری
مطب دکتر محمود مقیمی به عنوان بهترین متخصص کودکان-فوق تخصص نوزادان محله --شهرک غرب توسط علی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است پسرم رو تو سن 10سالگی دکتر ختنه کردن خیلی متشکرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مطب دکتر محمود مقیمی
رژیم درمانی مژگان تمری به عنوان بهترین رژیم درمانی محله --شهرک غرب توسط سورنا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوستان من8کیلو یک ماه ونیم کم کردم رژیم سخت نیست نمایش مشخصات و آدرس مرکز رژیم درمانی مژگان تمری
رژیم درمانی مژگان تمری به عنوان بهترین رژیم درمانی محله --شهرک غرب توسط محمود به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اولین باریه که رژیم سلامت رو میگیرم لاغر میشم اذیت نمیشم گرسنه هم نمیمونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز رژیم درمانی مژگان تمری
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت