من به هر جایی نمیتونم اعنماد کنم.چون با زیبایی در ارتباطه چطور مطمئن شم سالن خوبه؟
یکبار امتحان کن مثلا کمی کوتاهی.اونم آخر هفته ها که شلوغتره برو کاراشم میبینی.
فکر نکنم بدت بیاد
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
میناکاری به عنوان بهترین میناکاری -ظروف تزیینی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط سامان مقدم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز میناکاری
میناکاری به عنوان بهترین میناکاری -ظروف تزیینی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط سها انوری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز میناکاری
میناکاری به عنوان بهترین میناکاری -ظروف تزیینی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط شمیم حامدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز میناکاری
آزمایشگاه پزشکی و تشخیص مولکولی پارسه به عنوان بهترین آزمایشات تشخیص پزشکی،پاتوبیولوژی و مولکولی و ژنتیک محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط سايه ابراهيميان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترين ودقيق ترين آزمايشگاه ومطمئنا جزء 5 آزمايشگاه اول تهران نمایش مشخصات و آدرس مرکز آزمایشگاه پزشکی و تشخیص مولکولی پارسه
آزمایشگاه پزشکی و تشخیص مولکولی پارسه به عنوان بهترین آزمایشات تشخیص پزشکی،پاتوبیولوژی و مولکولی و ژنتیک محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط حسن ساعدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی آزمایشگاه شیک و مجهزیه به نظر من که تو منطقه ما بهترینه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آزمایشگاه پزشکی و تشخیص مولکولی پارسه
ناتل صنعت به عنوان بهترین خدمات صنعتی و مهندسی و مشاوره محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط علی ملیحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز ناتل صنعت
شرکت ایده پویان مدرن به عنوان بهترین دکوراسیون داخلی و مشاوره محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط علي وفايي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز شرکت ایده پویان مدرن
من مشتری دایم ارایشگاه بانو گنجیلن هستم و از خدماتی که در زمینه رنگ و مش رایه میدن بسیار راضی هستم و به شما خانم عزیز نیز رفتن حداقل بکبار به این ارایشگاه را توصیه میکنم.
ورود عضویت