سپید - شرکت به عنوان بهترین تولید پلاستیک ، نایلون ، نایلکس و سلفون محله --قیام - ری توسط علي حسيني به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترين توليد كننده و پخش كننده و كامل ترين فروشگاه محصولات پليمري ، نايلون نايلكس سلفون ترسبافان متالايز صدفي عريض فانتزي چاپ سيلندر مركزي و ... نمایش مشخصات و آدرس مرکز سپید - شرکت
لطفا شماره تلفنی برا تماس از کارخانه برام بدین خیلی سریع احتیاج دارم ممنونم
من قبلا از اینجا خرید کردم و راضی بودم. البته من برای فروشگاه خودم دستگاه بسته بندی هم خریدم. لینکاشو میذارم براتون:
فیلم استرچ
استرچ غذایی
سلفون بسته بندی
مشما بسته بندی
دستگاه بسته بندی بیسکویت
دستگاه بسته بندی مواد غذایی آماده و نیمه آماده
دستگاه بسته بندی تخم مرغ
سلام
سلام دوستان! فکر کنم بهترین تجربه خرید اینترنتی من اخیراً از فروشگاه آنلاین پارس پک بوده. این فروشگاه عالی بود! من به تازگی یک سفارش بزرگ برای نایلونهای چاپی با تیراژ بالا قرار دادم و از کیفیت و خدماتشان بسیار راضی بودم. حتی ارسال سریع و بستهبندی مناسب هم مثبت بود. به نظرم اگر به دنبال یک فروشگاه قابل اعتماد برای خرید اینترنتی هستید، پارس پک را به شدت توصیه میکنم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
فروشگاه هیتاچی به عنوان بهترین نمایندگی هیتاچی لوازم خانگی هیتاچی فروشگاه هیتاچی محله --قیام - ری توسط مساح به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است قیمت ساید s700 نمایش مشخصات و آدرس مرکز فروشگاه هیتاچی
رنگ رویال به عنوان بهترین رنگ ساختمانی و صنعتی محله --قیام - ری توسط گوهریان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز رنگ رویال
خدمات کامپیوتری علمدار به عنوان بهترین سخت افزار نرم افزارتایپ و تکثیر محله --قیام - ری توسط علی رضایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز خدمات کامپیوتری علمدار
ورود عضویت