نمایشگاه و فروش گاه دایمی گل و گیاه که تقاطع دلاوران و آزادگان - جنب پارکینگ شهروند هست خیلی عالیه چون هم تنوع خوبی داره یعنی انواع گل و درخت و... داره و هم قیمتهاش مناسبه و در سراج و شمیران نو من همچین چیزی ندیدم.
همه گلفروشی های اینجا فقط گل شاخه ای دارند یا تنوع کمه.
منی که دنبال کاکتوس و گلهای زینتی و بن سای بودم و ضمنا گلدان (انواع جنس و طرح) تونستم یک جای مناسب پیدا کنم.
گیاه گوشت خوار و گل قهر هم داشت و من خریدم.
آره تنوع جنسهاش خیلی خوبه
با سلام بازارچه گل وگیاهان دارویی فارس در شیراز بلوار مدرس خیابان شهید دوران میزبان تولید کنندگان محترم است
salam gheymate gole ghahr che ghad bood?
همه روزه واز چه ساعتی باز هست ؟ممنون
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سمعک سایه 44633916 و 22360461 به عنوان بهترین سمعک تعمیر سمعک تعمیرات سمعک قیمت سمعک سمعک دیجیتال سمعک هوشمند سمعک نامرئی باتری سمعک بیمه شنوایی سنجی مرکزسمعک غرب تهران سمعک شرق تهران سمعک شمال تهران محله --شمیران نو - سراج توسط کیان طاهری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خدمات خوب و قیمت مناسب نمایش مشخصات و آدرس مرکز سمعک سایه 44633916 و 22360461
مبل هوم استار ( homestar ) به عنوان بهترین مبلمان محله --شمیران نو - سراج توسط ف.ه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مبل هوم استار ( homestar )
ورود عضویت