سلام.من آتلیه مهریاس رفتم. تو مینی سیتی _شهرک نفته آتلیه خوبیهعکس هاشو با کیفیته دکورزیاد دارن البته مپاییزان۱۰۰۰۳۰۰۸۱۱۰۰۰۳۰۰۸۴خصوص کودک بارداری ولی عکسای پرتره و خانوادگیشان خیلی عالیه از همه مهمتر تمام کارها از عکاسی گرفتتا طراحی رتوش چاپ همه رو خانم انجام میده و خانما نمیتونن با خیال راحت عکس بیندازند .نور پردازیشونم خیلی قشنگه نمونه کارهاشون تو اینستاگرام هست تلفنشون۰۹۱۲۰۶۷۴۷۲۷من که خیلی راضی بودم امیدوارم شما هم خودتون بیاد
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سلام.من آتلیه مهریاس رفتم. تو مینی سیتی _شهرک نفته آتلیه خوبیهعکس هاشو با کیفیته دکورزیاد دارن البته مخصوص کودک بارداری ولی عکسای پرتره و خانوادگیشان خیلی عالیه از همه مهمتر تمام کارها از عکاسی گرفته تا طراحی رتوش چاپ همه رو خانم انجام میده و خانما میتونن با خیال راحت عکس بیندازند .نور پردازیشونم خیلی قشنگه نمونه کارهاشون تو اینستاگرام هست تلفنشون۰۹۱۲۰۶۷۴۷۲۷من که خیلی راضی بودم امیدوارم شما هم خوشتون بیاد
ورود عضویت