دکتر مهین حسینی متخصص و جراح زنان و زایمان و نازایی به عنوان بهترین پزشکی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط صفورا.م به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر مهین حسینی متخصص و جراح زنان و زایمان و نازایی
دکتر مهین حسینی متخصص و جراح زنان و زایمان و نازایی به عنوان بهترین پزشکی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط سوگل شمسی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر مهین حسینی متخصص و جراح زنان و زایمان و نازایی
روان شناس کودک نوجوان به عنوان بهترین روانشناس کودک و نوجوان - اختلالات یادگیری - بیش فعالی - بازی درمانی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط سمانه روستایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من هم ارتباط موثر دکتر خسروتاش رو با بچه ها تایید می کنم. این مسئله خیلی توی تغییر رفتار بچه هایی که مشکل انزوای اجتماعی دارند تاثیر داره. در ضمن ایشون تو کارشون خیلی متخصص هستند نمایش مشخصات و آدرس مرکز روان شناس کودک نوجوان
روان شناس کودک نوجوان به عنوان بهترین روانشناس کودک و نوجوان - اختلالات یادگیری - بیش فعالی - بازی درمانی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط سورنا خاتمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من نظرات قبلی رو مطالعه کردم ، من هم تایید می کنم که خانم دکتر خسروتاش خیلی با بچه ها ارتباط خوبی برقرار می کنند نمایش مشخصات و آدرس مرکز روان شناس کودک نوجوان
روان شناس کودک نوجوان به عنوان بهترین روانشناس کودک و نوجوان - اختلالات یادگیری - بیش فعالی - بازی درمانی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط مهین نوری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم دکتر خسروتاش خیلی ارتباط خوب و نزدیکی با بچه ها برقرار می کنند که همین مسئله هم در تغییر رفتار بچه ها خیلی موثره نمایش مشخصات و آدرس مرکز روان شناس کودک نوجوان
روان شناس کودک نوجوان به عنوان بهترین روانشناس کودک و نوجوان - اختلالات یادگیری - بیش فعالی - بازی درمانی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط الهه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم دکتر خسروتاش واقعا ازتون ممنوم ، شما خیلی به من و خانواده ام کمک کردید نمایش مشخصات و آدرس مرکز روان شناس کودک نوجوان
روان شناس کودک نوجوان به عنوان بهترین روانشناس کودک و نوجوان - اختلالات یادگیری - بیش فعالی - بازی درمانی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط کاربر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من مطب خانم دکتر خسروتاش نرفتم ،ولی بر اساس تعریف هایی که شنیدم می خواستم به مطب ایشون مراجعه کنم ، دوستان اگر کسی ایشون رو خوب می شناسد لطفا من رو راهنمایی کنند نمایش مشخصات و آدرس مرکز روان شناس کودک نوجوان
روان شناس کودک نوجوان به عنوان بهترین روانشناس کودک و نوجوان - اختلالات یادگیری - بیش فعالی - بازی درمانی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط سارا پناهی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من مطب دکتر خسروتاش رو به عنوان بهترین مطب روان شناسی کودک منطقه غرب به شما دوستان توصیه می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز روان شناس کودک نوجوان
روان شناس کودک نوجوان به عنوان بهترین روانشناس کودک و نوجوان - اختلالات یادگیری - بیش فعالی - بازی درمانی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط فرزانه امیدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من فرزندم 6 سالشه و از 3 ماهگی تحت نظر خانم دکتر خسروتاش هستند ، از کمک های ایشون ممنونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز روان شناس کودک نوجوان
روان شناس کودک نوجوان به عنوان بهترین روانشناس کودک و نوجوان - اختلالات یادگیری - بیش فعالی - بازی درمانی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط امید صالحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و همسرم از خدمات دکتر خسروتاش در زمینه کمک به تربیت فرزندمان خیلی راضی هستیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز روان شناس کودک نوجوان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت