دکتر منیره دشتی دارای مدرک پزشکی دکتری فیزیولوژی لیزر زیبایی رژیم درمانی به عنوان بهترین پزشک متخصص پوست زیبایی لیزر محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط ايدا رحيمي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من ليزر پيش خانم دكتر رفتم واقعا واقعا عالي بود رفتار پرسنل و دستگاه ٢٠١٩ شون حرف نداشت نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر منیره دشتی دارای مدرک پزشکی دکتری فیزیولوژی لیزر زیبایی رژیم درمانی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
کلینیک فیزیوتراپی هدیه تندرستی به عنوان بهترین فیزیوتراپی محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط مقدم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بسیار با دقت هستند و وقت زیادی رو به مراجع اختصاص میدهند نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک فیزیوتراپی هدیه تندرستی
کلینیک فیزیوتراپی هدیه تندرستی به عنوان بهترین فیزیوتراپی محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط آقازاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بسیار با مهارت و دلسوزانه کار کردند نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک فیزیوتراپی هدیه تندرستی
کلینیک فیزیوتراپی هدیه تندرستی به عنوان بهترین فیزیوتراپی محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط ندیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من بعد از 10 جلسه توانستم بعد از چندین سال راه رفتن با عصا اون رو کنار بگذارم و بدون عصا راه بروم نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک فیزیوتراپی هدیه تندرستی
مطب دندانپزشکی به عنوان بهترین دندانپزشک/فارغ التحصیل از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شیراز محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط معین طالبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مطب دندانپزشکی
دکتررصوی
ورود عضویت