فوق تخصص گوارش و کبد دکتر محمد روشنی به عنوان بهترین فوق تخصص گوارش و کبد محله --قیطریه - شریعتی توسط محمد رضایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دکتر محمد روشنی، از پزشکان خوب هستند که واقعا برای ما وقت گذاشتند و پیگیر بیمار ما بودند. خودشان برای بیمار ما کولونوسکوپی انجام دادند و بهبودی بیمارمان را مدیون ایشان هستیم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز فوق تخصص گوارش و کبد دکتر محمد روشنی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط فاطمه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای لاغری رفتم و راضی بودم از نظر بهداشتی هم خوب بودن نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط م به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای درمان میگرن رفتم خوب بود ۲۲۷۱۱۰۶۵ نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط سمیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای درمان لاغری رفتم و راضی بودم از نظر بهداشتی کاملا عالی۲۲۷۱۱۰۶۵ نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط الاله به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای میگرنم رفتم و خیلی راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط ty به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای درمان لاغری رفتم و خیلی خوب بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط علی حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای درد سیاتیک مراجعه کردم خیلی خوب بود و شرایط کرونا هم رعایت میشد ۲۲۷۱۱۰۶۵ نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط خ به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای درمان بیخوابی و راضی بودم ۲۲۷۱۱۰۶۵ نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط فاطمه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای لاغری رفتم کارشون خوب بود و خیلی بهداشتی نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط علی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای بیخوایی رفته بودم کارشون خوب بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
ورود عضویت