دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا) به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط فاطمه عظيمى به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است براى استرس و بى خوابى رفتم پيش خانم دكتر،واقعا از همان جلسه اول تاثيرش را ديدم و ازشون خيلى ممنونم تلفن مطب ٢٢٧١١٠٦٥ نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا)
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
كلينيك تخصصي شنوايي و تجويز سمعك آصف به عنوان بهترین تجویز سمعک و ارزیابی شنوایی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط سحر سلطانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است به این مرکز مراجعه کردم ، کارها به بهترین و علمی ترین شکل انجام شد و واقعا درمان رضایت بخشی بود. نمایش مشخصات و آدرس مرکز كلينيك تخصصي شنوايي و تجويز سمعك آصف
شنوایی سنجی و سمعک زعفرانیه به عنوان بهترین سمعک تهران 02126213508 محله --زعفرانیه - محمودیه توسط سارا هوشمند به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترين و دقيق ترين كلينيك شنوايي كه تا حالا رفتم نمایش مشخصات و آدرس مرکز شنوایی سنجی و سمعک زعفرانیه
مرکز تخصصی ارتودنسی ودندانپزشکی کودکان بدون بیهوشی به عنوان بهترین دندانپزشکی اطفال بدون بیهوشی،متخصص ارتودنسی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط ساره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است این مرکز دارای تجهیزات به روز دندانپزشکی میباشد. که به همراه دانش بالا و تجربه ارتودنتیست این مرکز، به عنوان بهترین مرکز ارتودنسی محله زعفرانیه معرفی میشود. نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی ارتودنسی ودندانپزشکی کودکان بدون بیهوشی
مرکز تخصصی ارتودنسی ودندانپزشکی کودکان بدون بیهوشی به عنوان بهترین دندانپزشکی اطفال بدون بیهوشی،متخصص ارتودنسی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط مبینا روزبهانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تنها جایی که دختر من را قبول کرد .واقعا عالی بود. نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی ارتودنسی ودندانپزشکی کودکان بدون بیهوشی
کلینیک سهاس سلامت.09102099537-22829537
مرکزروان درمانی و روان پزشکی
درمان های غیر دارویی و نوروفیدبک
آزمون های روانشناختی و هوش ,استعداد
در سخت ترین شرایط بهترین تصمیم را بگیرید.......
ورود عضویت