لاغری و زیبایی ایده آل به عنوان بهترین مرکز لاغری محله --پونک-سردارجنگل توسط نگار سید به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من ازسرچ گوگل با این مرکز اشنا شدم و هم رژیم گرفتم هم دستگاه لاغری موضعی و طی ۶ ماه ۲۵ کیلو وزن کم کردم و ۴ سایز هم کم شدم. خیلی دوستشون دارم و خیلی از دوستام را به اینجا معرفی کردم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز لاغری و زیبایی ایده آل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --پونک-سردارجنگل توسط فروهر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتا خیلی رنگ و لایتشون خوبه خیلی خیلی به مو اثصا اسیب نمیزنه اصلا نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
شنوایی سنجی وسمعک تانا به عنوان بهترین کلینیک شنوایی سنجی محله --پونک-سردارجنگل توسط مژده صیامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز شنوایی سنجی وسمعک تانا
لاغری و زیبایی ایده آل به عنوان بهترین مرکز لاغری محله --پونک-سردارجنگل توسط حمید موحد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بعد ۱۰سال از آلمان برگشتم با ۲۵ کیلو اضافه وزن و دو سه جا رفتم برای کاهش وزنم ولی موفق نشدم . با ایده آل خیلی خوب توانستم وزن و سایزم را کم کنم و روی جوانسازی صورتم هم کار کردند و در کل خیلی راضیم و خواستم با هموطنانم در جریان بذارم این موضوع را. نحوه آشنایی هم تو گوگل مپ زدم . نمایش مشخصات و آدرس مرکز لاغری و زیبایی ایده آل
مجتمع پزشکی صاحب الزمان با مدیریت دکتر مهدی الیاسی به عنوان بهترین کلینیک زیبایی محله --پونک-سردارجنگل توسط احمدنجفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دراین مرکز حجامت وزالو انجام دادم وبسیار راضی هستم هم از نحوه برخورد وهم تمیزی مرکز نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجتمع پزشکی صاحب الزمان با مدیریت دکتر مهدی الیاسی
ورود عضویت