مجتمع پزشکی صاحب الزمان با مدیریت دکتر مهدی الیاسی به عنوان بهترین کلینیک زیبایی محله --پونک-سردارجنگل توسط احمدنجفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دراین مرکز حجامت وزالو انجام دادم وبسیار راضی هستم هم از نحوه برخورد وهم تمیزی مرکز نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجتمع پزشکی صاحب الزمان با مدیریت دکتر مهدی الیاسی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی مهتا به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --پونک-سردارجنگل توسط فروهر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سالن مهتا خیلی رنگ و لایتشون خوبه خیلی خیلی به مو اثصا اسیب نمیزنه اصلا نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مهتا
شنوایی سنجی وسمعک تانا به عنوان بهترین کلینیک شنوایی سنجی محله --پونک-سردارجنگل توسط مژده صیامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز شنوایی سنجی وسمعک تانا
لاغری و زیبایی ایده آل به عنوان بهترین مرکز لاغری محله --پونک-سردارجنگل توسط حمید موحد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بعد ۱۰سال از آلمان برگشتم با ۲۵ کیلو اضافه وزن و دو سه جا رفتم برای کاهش وزنم ولی موفق نشدم . با ایده آل خیلی خوب توانستم وزن و سایزم را کم کنم و روی جوانسازی صورتم هم کار کردند و در کل خیلی راضیم و خواستم با هموطنانم در جریان بذارم این موضوع را. نحوه آشنایی هم تو گوگل مپ زدم . نمایش مشخصات و آدرس مرکز لاغری و زیبایی ایده آل
لاغری و زیبایی ایده آل به عنوان بهترین مرکز لاغری محله --پونک-سردارجنگل توسط نگار سید به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من ازسرچ گوگل با این مرکز اشنا شدم و هم رژیم گرفتم هم دستگاه لاغری موضعی و طی ۶ ماه ۲۵ کیلو وزن کم کردم و ۴ سایز هم کم شدم. خیلی دوستشون دارم و خیلی از دوستام را به اینجا معرفی کردم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز لاغری و زیبایی ایده آل
ورود عضویت