کلینیک فیزیوتراپی هدیه تندرستی به عنوان بهترین فیزیوتراپی محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط آقازاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بسیار با مهارت و دلسوزانه کار کردند نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک فیزیوتراپی هدیه تندرستی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
دکتر منیره دشتی دارای مدرک پزشکی دکتری فیزیولوژی لیزر زیبایی رژیم درمانی به عنوان بهترین پزشک متخصص پوست زیبایی لیزر محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط ايدا رحيمي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من ليزر پيش خانم دكتر رفتم واقعا واقعا عالي بود رفتار پرسنل و دستگاه ٢٠١٩ شون حرف نداشت نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر منیره دشتی دارای مدرک پزشکی دکتری فیزیولوژی لیزر زیبایی رژیم درمانی
کلینیک فیزیوتراپی هدیه تندرستی به عنوان بهترین فیزیوتراپی محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط مقدم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بسیار با دقت هستند و وقت زیادی رو به مراجع اختصاص میدهند نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک فیزیوتراپی هدیه تندرستی
کلینیک فیزیوتراپی هدیه تندرستی به عنوان بهترین فیزیوتراپی محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط ندیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من بعد از 10 جلسه توانستم بعد از چندین سال راه رفتن با عصا اون رو کنار بگذارم و بدون عصا راه بروم نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک فیزیوتراپی هدیه تندرستی
مطب دندانپزشکی به عنوان بهترین دندانپزشک/فارغ التحصیل از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شیراز محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط معین طالبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مطب دندانپزشکی
دکتررصوی
ورود عضویت