فرشتگان ماما به عنوان بهترین مامایی و زنان محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط مینا محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین مرکز درمانی مامایی و زنان در محله ستارخان مرکز فرشتگان مامایی نمایش مشخصات و آدرس مرکز فرشتگان ماما
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا) به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط زراعت خواه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من به علت کم خوابی به مطب مراجعه کردم و طب سوزنی خیلی موثر بوده و خواب راحت تری دارم تلفن خانم دکتر ۲۲۷۱۱۰۶۵ نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا)
تاک (توانبخشی اعصاب کودک) به عنوان بهترین کاردرمانی گفتاردرمانی آموزش محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط محمد مهدی دانیالی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ممنون از خدمات این مرکز بنده برای مشکل بلع مراجعه کردم نمایش مشخصات و آدرس مرکز تاک (توانبخشی اعصاب کودک)
رادیولوژی و سونوگرافی و ماموگرافی پستان مهر ایرانیان خانم دکتر آزاده آقازاده 44232838 به عنوان بهترین رادیولوژی و سونوگرافی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط کیمیا سلیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز رادیولوژی و سونوگرافی و ماموگرافی پستان مهر ایرانیان خانم دکتر آزاده آقازاده 44232838
دکتر داود آذرنگی متخصص مغز و اعصاب به عنوان بهترین متخصص مغز و اعصاب محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط ساره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین متخصص مغز واعصاب تهران نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر داود آذرنگی متخصص مغز و اعصاب
دکتر مسعود داودیان متخصص ارتودنسی به عنوان بهترین ارتودنسی ثابت و متحرک, ارتودنسی دیمون محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط ملیکا رویتن به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من پارسال پیش دکتر داودیان درمانم راانجام دادم و خیلی راضیم با سیستم دیمون بدون کشیدن دندان ارتودنسیم را انجام دادن. اینم سایتشونه www.mihanortho.com نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر مسعود داودیان متخصص ارتودنسی
مرکز تخصصی ارتودنسی دکتر مسعود داودیان به عنوان بهترین ارتودنسی ثابت و متحرک, ارتودنسی دیمون محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط محمد توفیقیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است این مرکز به اتکاء دانش متخصص ارتودنسی آن و به روز بودن سایت به نظر من بی همتا است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی ارتودنسی دکتر مسعود داودیان
مرکز تخصصی ارتودنسی ودندانپزشکی دکتر مسعود داودیان به عنوان بهترین دندانپزشکی ،متخصص ارتودنسی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط احمد موسویان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من مرکز تخصصی ارتودنسی دکتر داودیان را به لحاظ اینکه اقای دکتر از نظر من بهترین متخصص ارتودنسی هستند و از دانش به روز و رعایت کامل اصول استریلیزاسیون برخوردار هستند به عنوان بهترین مرکز تخصصی ارتودنسی معرفی می کنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی ارتودنسی ودندانپزشکی دکتر مسعود داودیان
مرکز تخصصی ارتودنسی ستارخان به عنوان بهترین مرکز تخصصی ارتودنسی ستارخان محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط مریم رضایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است این مرکز دارای تجهیزات به روز دندانپزشکی و استریلیزاسیون میباشد. که به همراه دانش بالا و تجربه ارتودنتیست این مرکز، به عنوان بهترین مرکز ارتودنسی محله ستارخان معرفی میشود. نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی ارتودنسی ستارخان
مجتمع درمانی و آموزشی رسول اکرم واقع در خیابان نیایش که یکی از بیمارستان های دولتی و زیر مجموعه ی بیمارستان های دانشکده پزشکی تهران است و همچنین کلینیک عمار در خیابان بهبودی که یکی از پر مراجع ترین کلینیک های درمانی خیابان ستارخان است.
ورود عضویت