دندانپزشکی تخصصی دکتر صدیقه مویدی به عنوان بهترین دندانپزشکی محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط لیلا عطایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام. دندان عقلم را می خواهم عصب کشی کنم آیا این کلینک این کار انجام میدهد؟ نمایش مشخصات و آدرس مرکز دندانپزشکی تخصصی دکتر صدیقه مویدی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
راستی شماره مطب دندانپزشکی(دکتر مرادی)
88887879
88887891
بهترین مرکز درمانی دندانپزشکی دکتر مرادی بود
من و خانوادم همیشه میریم پیش ایشون
چون علاوه بر اینکه کارشون خوب و بسیار دقیقه، مهربون و با وجدان هستن
خدمات پرستاری و نظافتی جاوید سرزمین سیلک به عنوان بهترین خدمات پرستاری و نظافتی محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط دکتر شریفه نظری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نیروهای بسیار مجرب و مطمئنی دارند نمایش مشخصات و آدرس مرکز خدمات پرستاری و نظافتی جاوید سرزمین سیلک
گروه پزشکان رز به عنوان بهترین تناسب اندام و زیبایی محله --ظفر -میر داماد-ولیعصر توسط لیلاسالاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مهارت زیاد وتجربه خوبی دارند.من نتیجه خوبی گرفتمامن شعبه پارک ساعی می رفتم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه پزشکان رز
ورود عضویت