دکتر هماسادات حسینی نسب بهترین پزشک منطقه و تهران می باشد که با مراجعه به مطب ایشان مشکل پوست ووی شما حل خواهد شد . مطب ایشان مجهز به انواع سیستم های پیشرفته لیزر و ایمن موجود در ایران می باشد و در کار درمانی خود بسیار دقیق می باشد
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
کلینیک تخصصی فیزیوتراپی شایسته به عنوان بهترین فیزیوتراپی در صادقیه محله --آیت الله کاشانی توسط مریم خلیایان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا امکانات بروز و کارشون عالی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک تخصصی فیزیوتراپی شایسته
سلام من نیاز مبرم به داروی قرص وارفارین 5 میلی گرمی دارم روزانه 1/5 قرص مصرف دارم و گیرم نمیاد تشکر اگربتونید کمکم کنید
قرص خارجی بتاسرک موجود میباشدbetaserc درصورت نیاز تماس حاصل فرمایید 09390997752
داروی بتاسرک خارجی موجود میباشد در صورت نیاز تماس حاصل فرماید 09390997752 نقدی پور
فیزیوتراپی مرادی فر09125235576 به عنوان بهترین فیزیوتراپی مرادی فر محله --آیت الله کاشانی توسط ابراهیم همتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من مادرم را برای درمان کمردرد به این مرکز بر دارم دم بسیار دقیق وماهرانه کار می کردند ومن رضایت کامل نمایش مشخصات و آدرس مرکز فیزیوتراپی مرادی فر09125235576
با سلام. احتیاج فوری به قرص STADA 100 mg/8 mg Retardtabletten. دارم.میشه لطفا خبرش رو.سریع تر بهم بدین
سلام.من به دنبال داروی ضداضطراب بوسپیرون آمریکایی هستم .میتونیدبه من کمک کنید
بهترین مرکز در درمانی ذر زمینه پوست وو زیبایی در این محله و در تهران سرکار خانم دکتر هماسادات حسینی نسب می باشد که ضمن مشاوره های درمانی موثر، مجهز به انواغ تجهیزات پزشکی بوده و بادقت کامل امر درمان را انجام می دهد در مرکز فوق بهترین و موثرترین و با دقت ترین درمان PRP برای زانو و سر و صورت و مفاصل انجام میگیرد
ورود عضویت