بیمارستان فجر
در خیابان پیروزی را می توانم بهترین مرکز درمانی معرفی کنم در چند مرحله که به مرکز فوق مراجعه نمودم واقعاً خدا خیر شان دهد کارشان نسبت به سایر مراکز فوق العاده خوب است
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
فیزیوتراپی تخصصی روئین تن به عنوان بهترین کلینیک فیزیوتراپی شرق تهران محله --پیروزی-پرستار توسط لیلا موسوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بنده ده جاسه برای کمر به فیزیو تراپی روئین تن مراجعه کردم و از درمانهای ان بسیار رضایت دارم شماره مطب36607899 نمایش مشخصات و آدرس مرکز فیزیوتراپی تخصصی روئین تن
مركز ترميم زخم تهران دكتر امير عزتي متخصص بيماريهاي عفوني و زخمهاي ديابتي به عنوان بهترین کلینیک زخم . درمان نوین زخم . محله --پیروزی-پرستار توسط محمودي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تشكر و سباس إز زحمات دكتر عزتي خدا خيرش بده نمایش مشخصات و آدرس مرکز مركز ترميم زخم تهران دكتر امير عزتي متخصص بيماريهاي عفوني و زخمهاي ديابتي
مركز ترميم زخم تهران /موسسه ترميم زخم دكتر أمير عزتي به شماره ثبت ٤٤٠٢٤/ به عنوان بهترین مركز ترميم زخم تهران محله --پیروزی-پرستار توسط ناصر یارمحمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است درمان زخمی که بقیه پزشکا گفتن باید قطع بشه دکتر عزتی درمان کرد نمایش مشخصات و آدرس مرکز مركز ترميم زخم تهران /موسسه ترميم زخم دكتر أمير عزتي به شماره ثبت ٤٤٠٢٤/
ورود عضویت