فقط گلبن
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
شیرینی فروشی "هایپر علامه" که کنار سوپر چهل ستون است شیرینیاش خیلی عالیه.جدیدا باز شده (بیشتر از 1 سال هست البته) ما خودمون قبلا از گلبن (دور میدان کاج) شیرینی میگرفتیم که اتفاقا خیلی هم خوشمزه است شیرینیاش. اما الان هم از گلبن و هم از هایپر شیرینی علامه می گیریم. هر دو عالی و حرفه ای ان. بنظر من تازگی, طعم شیرینی مخصوصا طعم خامه شیرینی تر و نون خامه ای کاملا نشون میده که اون قنادی خوبه یا معمولیه یا بد. گلبن شیرینی های دسری اش و تارت های میوه اش عالیه. هایپر شیرینی علامه هم تنوع زیادی داره اگه خودتون یه سر بزنین می بینین که خیلی متنوع و خوشمزه است شیرینیاش. مخصوصا انواع پای, و باقلواهاش و شییرینی تراش. حتی نون خامه ایش که من عاشقشم.
اما لادن برعکس شهرتی که تو سعادت آباد بدست آورده, من اصلا شیرینیاشو دوست ندارم. 1-2 بار آخر که ازش خرید کردم (1 بار کیک شکلاتی خریدم برای تولد بابام که افتضاح بود هم بدمزه بود هم کاملا مونده بود. شیرینی ترش رو هم برای محل کارم گرفتم که اینقدر مونده و بد بود که آبروم رفت.) از اون به بعد از لادن هیچی نخریدم. حالا شاید جدیدا بهتر شده باشه. نمی دونم...
قند عسل هم که تو خود بلوار سعادت آباده زیاد جالب نیست معمولیه.
قنادی حرفه ای تو سعادت آباد فقط گلبن و هایپر علامه.
به نظرم گلبن خیلی معرکست.
دوست عزیز فقط لادن ,مخصوصا رولتهاش که حرف نداره
آتلیه عکس اکـســــیر به عنوان بهترین عکاسی و فیلمبرداری محله --سعادت آباد توسط نسیم متین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتلیه عکس اکـســــیر
ye shiri foroshi too alame shomali hast dame super 40soton
behetooon begam eyne bib mizane shirinihashooo
makhsosan khameyihash
فقط لادن در بلوار شهرداری. گلبن و شیرین عسل در میدان کاج به درد نمی خورند.
ورود عضویت