کاشکی لادن یه شعبه هم تو این محله داشت ، رودست شیرینی هاش وجود نداره
اصلاً بال دی بال خوب نیست. تا حالا هر چی شیرینی ازش خریدم بعد پشیمون شدم. حتی یک بار کیک تولد دخترم رو اونجا سفارش دادم که ای کاش نمی دادم. فقط ظاهر داره.
به نظر من گل گندم فاز 2 از بال دی بال بهتره هر چند تنوع بال دی بال رو نداره ولی از نظر کیفیت خیلی بهتره.
به نظر من ارزش دارم آدم تا پوپك يا بي بي رانندگي كنه تا اينكه از شهرك بخره. گل گندم و بال دي بال فقط واسه ي همينطوري يهويي خوبه.
دوستان آدرس گل گندم کجاست؟
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
فقط گل گندم
من هم نظرم اینه که جای یک شیرینی فروشی خوب توی شهرک خالیه . من خودم مدت هاست که از بیرون شهرک خرید می کنم.
من شیرینی صدف رو دوست دارم. بازارچه 11 ه
گل گندم توپه
سلام بال دی بال اصلا خوب نیست هر سری میرم ازشون شیرنی میخرم طعم خوبی که نداره همیشه هم مزه بیات میده
من اکثر جاهایی که میرم وصحبت از شیرینی میشه همه میگن گل گندم با کیفیت بالدی بال فقط تزیین بلده آنا هم معمولیه
شیرینی فرورشی آنا از همشون بهتره
متاسفانه شهرک اکباتان تو این مورد بهترین نداره، جای یک قنادی خوب تو شهرک خیلی خالیه.
قنادی گل گندم
ورود عضویت