بهترین شیرینیها رو قنادی جم خیابون مطهری داره کیفیتش تو 12 ماه سال عالیه.
تواضع يكي از بهترين شيريني فروشي هاست .
قنادی طلایی در خیابان میرزای شیرازی
faghat ghanadi tina too khiaboone apadana ya hamoon khoramshahre jadid,albate nataliam khoobe too sohrevardi shomali vali harki too tina bere az tanavo va keifiate bala va mazeye alie shiriniash mahale jeye dg bere albate oonja male babam ya khodam nist vali chon shirini khore herfieiam male kole tehranam khordam migam berin tina hamisheam shiriniash tazast,keiki shokolate talkhesham emtehan konin zendegie
کیفیت شیرینیهای جم خوبه ولی شیرینی ساق عروسش خوشمزهنب
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سلام ٢بار از اين قنادي خريد كردم ،اولين بار شيريني بوي نفت ميداد و كلي ابروريزي در مهماني خانوادگي شد ،و وقتي فرداي اون رو بهشون گفتم و شيريني رو براي تست بردم قبول نكردن ،و براي بار دوم كه ديروز٢٣/٩/٩٥ بود ازشون ١كيلو درخواست كردم كه ١/٥٠٠ داخل جعبه گذاشتن و وقتي گفتم من ١كيلو خواستم،مسئول صندوق كه پول ميگره با دست كثيف بدون دستكش شيريني ها رو خالي كرد و چيزي كه تحويل داد يك مشت شيريني شكسته و خرد شده در جعبه بود،حتي عكس هم از جعبه شيريني دارم و ميتونم ارسال كنم مهم نيست كدوم قنادي و با چه شهرتي باشه وقتي انتقاد براشون سازنده نيست و با رفتارشون بهت توهين ميكنن ،انگار مجاني سرويس ميدن
قنادی (شیرینی فروشی) طلایی :
خیابان میرزای شیرازی - پلاک 151
تلفن : 88308599
shirinisaraye jam vaghan aliye
قنادی طلایی
ورود عضویت