شيريني نارگيل فلكه اول شهران
شیرینی نارگیل حرف نداره ، ما چند سالی مشتریش بودیم و لی انصافا از وقتی لادن تو خیابان یکم باز شده دیگه نمبشه گفت نارگیل بهترینه
نارگیل بهترین بود ، ولی قبل از باز شدن لادن شعبه شهران
نارگیل هنوز بی نظیره
لادن پول برندش رو میخوره
شیرینی فروشها هر کدوم تو یه نوع شیرینی مهارت دارن ....از نظر من قنادی نارگیل و قنادی لادن هر دو شون درجه یک هستن
سلام. به نظر من و کل مهمان هایی که داشتم قنادی نارگیل از هر قنادی دیگه ای که این اطراف هست خیلی بهتره!!! اول ناگیل خیلی خوبه و دوم هم محفل! من سه بار بیشتر از لادن شیرینی نگرقتم و همون سه بار هم انگار صد سال مونده بودن! باید برای خوردنشون از دندون های فولادین استفاده می شد. شعبه ی کاج لادن خوبه ولی این یکی رو اصلا به قنادی حساب نمی کنم. شما هم اگر که از وقتی قنادی لادن باز شده به نارگیل نرفتید بهتره یک بار برید از پیراشکی هایی که حدودا یک سال هست می زنه بگیرید. اگه لادن تونست از این شیرینی ها بزنه به ما هم خبر بدید. شاید شیرینی مال نارگیل مزه اش مونده زیر زبونتون فکر می کنید مال لادنه. من مشکلی با سلیقه دیگران ندارم مشکل من با افرادی هست که به جای این که برن روی سایت لادن ازش تعریف کنن میان رو سایت نارگیل ازش تعریف می کنن.
ولی اناناس از همشون بهتره
منم یجا شیرینی خوردم رو جعبه اش نوشته بود نارگیل، سرچ کردم ببینم سمت غرب کجاها داره. که رسیدم اینجا و باید بگم که واقعا خوشمزه ولطیف بودن شیرینیاش.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
فقط نارگیل
شیرینی محفل یکی از معتبر ترین شیرینی فروشی های تهرانه که از جاهای مختلف تهران مشتری و سفارش داره و با وجود اون نارگیل و ... حرفی واسه گفتن ندارند.
تقاطع بلوار اسیا و کاشانی زیر پل
قبلا" نارگيل بهترين بود البته هنوز هم خوبه ولي لادن معركه است و روز بروز هم بهتر ميشه
به نظر من شیرینی خان بابا تو خ کوهسار کارش از همه بهتره یه بار امتحان کنید تایید می کنید
شیرینی نارگیل در فلکه اول شهران
نارگیل فلکه اول شهران و لادن شعبه جدید شهران هردو خوبن
بهترین شیرینی فروشی بنظر اینجانب نارگیل حرف اول رو میزنه
ورود عضویت