تاکسی سرویس فرودگاه امام و پیک و وانت بار فردوس شهروند(شبانه روزی) به عنوان بهترین تاکسی سرویس محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط رقیه راغبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین و ارزانترین تاکسی سرویس و پیک موتوری نمایش مشخصات و آدرس مرکز تاکسی سرویس فرودگاه امام و پیک و وانت بار فردوس شهروند(شبانه روزی)
سلام منطقه ی منو چرا ندارین؟ اشکال نداره قبلا چون منطقه 5 بودیم و 5 محسوب میشدیم اینجا مینویسم ولی من 22 هستم . به نظر من بهترین آژانس اینجا آژانس کاج هست که توی پیکانشهر هستش هم پرسنل خوبی داره هم قیمتاش خوبه. آزادشهر ،پارک چیتگر و دریاچه چیتگر رو هم پوشش میده . آدرسش هم توی خود شهرک پیکانشهر هست
صدر.همونی که توی کوچه ی عباسیههم الکی نمیتیغه هم کادرش خوبن.مهدی که بچاب بچاپه.این همه سال مشتریش بودم تازه فهمیدم اینوالبته نمیخوام از نون خوردن بندازما اما حرصم گرفته
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت