شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
رستوران سیب سرخ به عنوان بهترین رستوران محله --بازار توسط سید احمد سیدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز رستوران سیب سرخ
واقعا آشغال بود این سیب سرخ
رستوران سیب سرخ به عنوان بهترین رستوران محله --بازار توسط باربد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بعد از چند وقت که به سفارش یکی از دوستان به سیب سرخ رفتم یه کباب لقمه لذیذ خوردم مدتها بود چنین کبابی نخورده بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز رستوران سیب سرخ
رستوران سیب سرخ به عنوان بهترین رستوران محله --بازار توسط منصور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا در محله بازارتوقع چنين رستوراني با اين كيفيت غذائي رانداشتم بخصوص ايشلي كبابهاي مخصوي آن ارزش دوباره رفتن را دارد نمایش مشخصات و آدرس مرکز رستوران سیب سرخ
سیب سرخ به عنوان بهترین رستوران و فست فود محله --بازار توسط مهدي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عجب كباب مخصوصي داره.ايشلي كباب دانماركي يه پرس از اون سه نفر رو سير ميكنه نمایش مشخصات و آدرس مرکز سیب سرخ
سیب سرخ به عنوان بهترین رستوران و فست فود محله --بازار توسط آرش محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عجب کباب لقمه هائی واقعا لذت بردم مسیرتان بازار افتاد حیف است امتحان نکنید نمایش مشخصات و آدرس مرکز سیب سرخ
سیب سرخ به عنوان بهترین رستوران و فست فود محله --بازار توسط مهدی اکبری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است به شما ایشلی کبابهای تبریزی این رستوران را پیشنهاد میکنم.طعم آن را فراموش نخواهید کرد نمایش مشخصات و آدرس مرکز سیب سرخ
ورود عضویت