شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
به نظر من غذاهاى رستوران بال فوق العاده است، چنين جوجه هايى با سس مخصوص اى كه بهش ميزنن رو هيچ جاى تهران نخوردم، واقعا لذيذ هستش
سلام من هر ٣ تا رستوران گل محمدي رفتم واقعا هم غذا هم پذيراي عالي بود . ضمناً در تالار هشتگردشون عروسي پسر خالم عالي بود ، پذيراي خوب و غذاهاي خوشمزه داره
غذای بیرون بر مجلسی به عنوان بهترین خدمات تهیه غذا (کترینگ) محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط milad ghahremani به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز غذای بیرون بر مجلسی
جگر سرای دلشدگان به عنوان بهترین جگر کی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط اصغر عبادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز جگر سرای دلشدگان
جگر سرای دلشدگان به عنوان بهترین جگر کی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط المیرا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی جگرکی باحالی نمایش مشخصات و آدرس مرکز جگر سرای دلشدگان
جگر سرای دلشدگان به عنوان بهترین جگر کی محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط بهروز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی با حاله نمایش مشخصات و آدرس مرکز جگر سرای دلشدگان
احمد بی که فقط غذای ترکی استانبولی داره غذاش خوبه به امتحانش می ارزه
به نظر بنده از ميان رستوران هاي محدوده ستارخان رستوران گل محمدي غذاهاي قابل قبول تري دارد
ورود عضویت