شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
کباب فقط از کباب سرای برگ سبز ما که هر هفته خانوادگی می ریم اونجا واقعاً عالیه
من قصد دارم یکی از بدترین کبابی های منطقه عبدالعظیم رو معرفی کنم. کبابی نگین تو خیابون سلیمانی نزدیک میدان فرمانداری.
حقیقت این هست که به شدت تمام ، مسئول این کبابی بی انصاف هستند و به حق خودشون قانع نیستند ( یه تعریفی از دزد!!!) و بسیار بی ادب!!! حتی اگه شما سرویس بیرون هم بخواهید یه سری هزینه هایی که برای سرویس داخل هست رو هم می گیرن. به اضافه نون های بسیار کوچکی که برابر نون استاندارد باید پول پرداخت کنید و کباب های نه چندان خوب که این موضوع رو تکمیل تر می کنه.
به این موارد تجربه خرید حلیم ماه رمضان رو هم اضافه می کنم! در مجموع اگه می خواین از خریدتون و صرف غذاتون پشیمون نشید، هرگز، هیچ وقت به این کبابی فکر نکنید.
mojalal
meydun namaz
متاسفانه تو شهرري رستوران خاص از نظر قيمت كيفيت غذا كميت غذا دكةراسيون و غيره وجود نداري كه تفاوت بين انها قايل شويم فقط مي اونم كلالي برك سبز تو ميدان نارنج بشت حرم را به لحاظ فقط كبابش معرفي كنم كه متاسفانه جند وقتي كه ديدن كارسون هم در ان كباب بزي مي كنه فقط مي توان كفت كوشت أشغال استفاده نمي كنه بخاطر همين كبابش خوبه
کبابش ماهه واقعا عالی کبابی ستاره ری در خ قم ک کاشانی جنب کلانتری سابق.
دیگه همه میدونن جام جم انتهای 24متری فوق العادست هم کافی شاپش هم رستوران هم فست فودش تازه شیرینی فروشیم داره ولی اونو امتحان نکردم
سر بازارچه حرم یه اسلامی هستش که نه کبابش مال هستش نه خدماتش
رستوران کباب ناب میدان فرمانداری
جالب
ورود عضویت