شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
هنرستان غیرانتفاعی نخبگان 88314142 و 88306535، توی محدوده سهروردی ،خیابان ملایری پور، بهترین هنرستان دخترانه غیرانتفاعی توی تهران هستش شماره، 13 سال سابقه و معلمین بسیار خوبی داره، رشته های معماری و حسابداری رو توی هنرستان رو فعالیت می کنن، 95 درصد از دانش آموزاشون توی دانشگاه های دولتی چه تهران چه شهرستان قبول شدن هر ساله، من به شخصه این هنرستان رو تایید می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز هنرستان غیر انتفاعی دخترانه نخبگان
سلام بچه ها.میشه بگید بهترین دبیرستان دخترانه ی منطقه ی 6و10 چیه؟
واقعا یاد مدرسه یاسر به خیر.. نمیدونم معلم فارسی اقای راد مهر با جمله معروفش "نقره داغت میکنم" رو به یاد دارین ؟ ویا معلم ریاضی که من سه تاشونو یادمه : ابوالقاسمی و نوروزی و گرکانی.. چه روزایی بود و چه زود گذشت
بهترین مدرسه از نظر من مدرسه راهنمائی یاسر به نشونی بلوار کشاورز خیابان سهیل پائین تر از خیابان ایتالیا بود که از سال 1365 تا 1368 در اون تحصیل کردم الان فکر کنم شده مرکز آموزش پیش دانشگاهی نرجس . مدرسه خیلی بزرگی بود یادمه زمون موشک باران تهران یکی از بهترین و امن ترین پناهگاه های تهران رو تو حیاط مدرسه البته زیر زمین ساختن.
چند تا از معلم ها و دانش آموزانی که سنشون بالابود جبهه رفتن و شهید شدن مثل حسین شکرائی و مجتبی قربانی . یه سری تو موشک باران از جمع ما رفتن مثل رامین قاجار و یه سری هم جانباز شدن مثل معلم تاریخ و جغرافیمون که متاسفانه اسمش یادم نیست . کلی خاطرات تلخ و شیرین از دوران تحصیل تو این مدرسه دارم که هیچ وقت یادم نمیره هیچ وقت ...
ورود عضویت