آتیه سازان به عنوان بهترین پیش دبستای-دبستان-مدرسه راهنمایی دخترانه محله --میرداماد-محسنی توسط آزاده عسکری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است فرزندم در این مدرسه چنان اعتماد به نفس پیدا کرده که می خواهد دانشمند شود واین به دلیل آموزش بسیار عالی این مرکز می باشد از مدیر محترم ومعلمان تشکر وقدردانی میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتیه سازان
شیوه آموزشی در این مرکز واقعا عجیبه ، دخترم رو انگار دارم میبرم بهترین جایی که دوست داره در حالی که 2 تا 3 برابر مدارس دیگر یادگیری و اثر گذاری آموزش بالا میره .
واقعا سبک خانم مولایی سبک موثریه بنده به تمامی دوستان و اقوام این مدرسه را پیشنهاد میکنم . باید بری تا ببینی چی میگم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
هنرستان غیرانتفاعی نخبگان 88314142 و 88306535، توی محدوده سهروردی ،خیابان ملایری پور، بهترین هنرستان دخترانه غیرانتفاعی توی تهران هستش شماره، 13 سال سابقه و معلمین بسیار خوبی داره، رشته های معماری و حسابداری رو توی هنرستان رو فعالیت می کنن، 95 درصد از دانش آموزاشون توی دانشگاه های دولتی چه تهران چه شهرستان قبول شدن هر ساله، من به شخصه اینن هنرستان رو تایید می کنم
http://www.dabi.ir/nokhbegan
نمایش مشخصات و آدرس مرکز هنرستان غیر انتفاعی دخترانه نخبگان
کانون تیزهوشان و ریاضی دانان چیستا به عنوان بهترین آموزشی محله --میرداماد-محسنی توسط فرمانیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من پس از تحقیقات بسیار فراوان این مدرسه را انتخاب کردم و از منطقه الهیه دخترم را با سرویس به این مدرسه میبرم و کاملا راضی هستم . وضعیت تحصیلی اش از زمین تا آسمان فرق کرده . واقعا اهالی منطقه میرداماد و نفت از این فرصت استفاده کرده ، قدر این مرکز را بدانند نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون تیزهوشان و ریاضی دانان چیستا
کانون تیزهوشان و ریاضی دانان چیستا به عنوان بهترین آموزشی محله --میرداماد-محسنی توسط تارا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از لحاظ آمار قبولی تیزهوشان محیط آموزشی مدرسین با تجربه و با اخلاق مدیر خوش اخلاق و با تجربه 40 ساله آموزشی محیط شاد برای بچه ها واقعا عالی ، مطمئن باشین ضرر نمیکنین نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون تیزهوشان و ریاضی دانان چیستا
کانون تیزهوشان و ریاضی دانان چیستا به عنوان بهترین آموزشی محله --میرداماد-محسنی توسط آریان فر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تائید میشه واقعا در سطح ناحیه 2 بهترین است از هر لحاظ ولی متاسفانه گمنام مونده . نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون تیزهوشان و ریاضی دانان چیستا
کانون تیزهوشان و ریاضی دانان چیستا به عنوان بهترین آموزشی محله --میرداماد-محسنی توسط علم دانش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون تیزهوشان و ریاضی دانان چیستا
آتیه سازان به عنوان بهترین پیش دبستای-دبستان-مدرسه راهنمایی دخترانه محله --میرداماد-محسنی توسط شریفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است شما باید فرزندتان را به این مدرسه بیاورید تاطعم واقعی تدریس همراه با شادی را بچشید هرچه از خوبی این مدرسه بگم کم گفتم همه چی آموزسی ورفتاری عالی است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتیه سازان
آتیه سازان به عنوان بهترین پیش دبستای-دبستان-مدرسه راهنمایی دخترانه محله --میرداماد-محسنی توسط تاجداری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتیه سازان
آتیه سازان به عنوان بهترین پیش دبستای-دبستان-مدرسه راهنمایی دخترانه محله --میرداماد-محسنی توسط علی یعقوبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آتیه سازان
ورود عضویت