yadesh bkheir rahnamaiiiii faghat daneshkhah
دبیرستان و پیش دانشگاهی 17شهریور
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
دوستای عزیز پارسال من با تحقیق و مطالعه نظرات این سایت با اینکه خیلی استرس داشتم بین مدارس دولتی و دبستان طلوع مردد بودم.
چون توی آموزش و پرورش از اقوام آشنا داشتم برام پرس و جو کردند و گفتند تو مدرسه های غیرانتفاعی منطقه 13 اکثرا مدرسه طلوع را چه توی دبستان چه دبیرستان تایید می کتتد.
دیگه بعد کلی تحقیقات بالاخره دخترم را تو دبستان طلوع ثبت نام کردم .
خداروشکر تصمیمم درست بود و واقعا از مدرسه شون راضی ام و دعاگوشون هستم.
هنرستان غیر انتفاعی دخترانه نخبگان به عنوان بهترین هنرستان غیر انتفاعی محله --نیرو هوایی توسط نازنین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است هنرستان غیرانتفاعی نخبگان 88314142 و 88306535، توی محدوده سهروردی ،خیابان ملایری پور، بهترین هنرستان دخترانه غیرانتفاعی توی تهران هستش شماره، 13 سال سابقه و معلمین بسیار خوبی داره، رشته های معماری و حسابداری رو توی هنرستان رو فعالیت می کنن، 95 درصد از دانش آموزاشون توی دانشگاه های دولتی چه تهران چه شهرستان قبول شدن هر ساله، من به شخصه این هنرستان رو تایید می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز هنرستان غیر انتفاعی دخترانه نخبگان
من از دبيرستان دخترانه طلوع كه غير انتفاعي خيلي تعريف شنيدم
سلام . من برای ثبت نام کلاس اول دخترم خیلی نگرانم اما از خیلی جاها تحقیق کردم همه دبستان طلوع را بهم معرفی کردند . نظرات را که میخوندم دیدم چندتا از دوستان دختراشون مدرسه طلوع می روند. می خواستم راجع به مدرسه طلوع بهم اطلاعات بدید . البته من تصمیمم برای ثبت نام مدرسه طلوع قطعیه . اگر آدرس جدید یا شماره تلفن مدرسه را دارید اینجا بذارید . مرسی
سلام . دوستان بنده برای ثبت نام دخترم زیاد پرس و جو کردم . اکثرا دبستان طلوع را تایید می کنند. تو نظرات قبل ظاهرا چند نفر دختراشون مدرسه طلوع می روند . می خواستم ببینم شما آدرس وب سایت دبستان طلوع را دارید ؟ اگر آدرس سایتش را دارید تو قسمت پاسخ ها بگذارید ممنون میشم...
سلام کار مدراس دولتی اکثرا در یک سطح هست ولی اگردنبال مدرسه غیرانتفاعی دخترانه خوب تو محله نیروهوایی هستید . مدرسه طلوع خیلی خوبه . مجتمع است از دبستان داره تا دبیرستان . من کلی تحقیق کردم . توی آموزش و پرورش منطقه هم آشنا داشتم همه طلوع را بهم معرفی کردند. حالا دخترم دبستان طلوع درس می خواند. خدا رو شکر خیلی راضیم
سلام . ضمن تبريك سال نو وفرارسيدن بهار براي تمام دست اندركاران سايت آرزوي توفيق وسلامتي وعاقبت بخيري براي كليه مومنين ومومنات ومسليمن ومسلمات ازدرگاه ايزدمنان خواهانم.
بنظر بنده دبستان انديشه (دخترانه ) وشهيدچمران (پسرانه) ودبيرستان حجاب ازبهترين مدارس ودبيرستانهاي منطقه ميباشند.باداشتن كادر مجرب ودلسوز ولذا براي مربيان ومعلمان ودبيران آنها آرزوي تندرستي وبهروزي دارم .
سلام
من برای ثبت نام دخترام تو یک مدرسه خوب نیروهوایی خیلی تحقیق کردم . اکثرا مدرسه طلوع را بهم معرفی کردند . که مجتمع هست و همه مقاطع را داره ( دبستان - راهنمایی - دبیرستان )داره .حالا سه سالی هست که یکی از دخترام در دبستان طلوع و دیگری دبیرستان طلوع ثبت نام کردم . از این مدرسه خیلی راضیم . تو منطقه ما بهترین هستند. معلماشون خیلی خوبند. کادر دفترشون و امکانات مدرشون هم عالیه . خدا روشکر که انتخاب درستی انجام دادم و دوست داشتم به کسانی مثل اون روزای من ، برای انتخاب یک مدرسه خوب نگران هستند مدرسه طلوع را معرفی کنم.
بهترین دبستان منطقه نیروهوایی = دبستان هیات امنایی شهید چمران - بهترین مدرسه راهنمایی شهید دانشخواه - بهترین دبیرستان مهدیون
بهتری دبیرستان پسرانه مطهری ودخترانه شیده معصومه قزوینی
ورود عضویت