بهترین دبستان ، دبستان اندیشه دختران و دبستان اندیشه پسران در خیابان بیست و یکم نبش آزادگان است
منظوردبستان دختران اندیشه پایه دوم است
دبیرستان دخترانه مریم کاظمی منطقه 16 حرف نداره .دبیرها همه عالی .
با سلام به نظر من مدرسه پسرانه اندیشه خیلی هم فعال است با مدیر زحمتکش جناب آقای حبیبی و معلمهای مهربان و دلسوز پسر بنده در این مدرسه تحصیل می کنه من خیلی راضی هستم خصوصا از سرکار خانم نظری عزیز با تجربه که بچه های ما را مثل بچه خودش می دونه واقعا ازشون سپاسگزارم
امروز یکشنبه 21 اسفند 90
دبستان پسرانه اندیشه بسیار عالی است.
البته در این شکی نیست که اگر و تنها اگر فرزند شما در کلاس خانم ها نظری ،قربانی ،صدیق ،آزادی باشد دنیا برای شما بهشت می شود.چون این اساتید وجدان کاری و سواد وکاردانی ودلی پر از شوق آموزش دارند در نهایت انسانهای نیکویی هستند که لیاقت عنوان معلم را دارند .در غیر این صورت اگر فرزندتان در کلاس های دیگر باشد جهنم را تجربه خواهید کرد و کو گوش شنوا؟
چون هم باید حرص فراوان بخورید هم معلم سر خانه برای جبران درسهای اشتباه وبا کم کاست دبیران باید باشید و سرانجام کلی هزینه ی معلم خصوصی را تقبل کنید و بد تر از همه وجه ی معلم را فقط بخاطر فرزندتان خراب نکنید و کارها او را توجیه هم کنید چون این نسل فهمیده و پرسشگر با نسل حرف گوش کن ما بسیار بسیار متفاوت است . امیدوارم در کلاس این اساتید که فقط 4 نفر در مقابل 8 است قرار بگیرید.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
هنرستان غیرانتفاعی نخبگان 88314142 و 88306535، توی محدوده سهروردی ،خیابان ملایری پور، بهترین هنرستان دخترانه غیرانتفاعی توی تهران هستش شماره، 13 سال سابقه و معلمین بسیار خوبی داره، رشته های معماری و حسابداری رو توی هنرستان رو فعالیت می کنن، 95 درصد از دانش آموزاشون توی دانشگاه های دولتی چه تهران چه شهرستان قبول شدن هر ساله، من به شخصه این هنرستان رو تایید می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز هنرستان غیر انتفاعی دخترانه نخبگان
مدرسه دخترانه انديشه زياد جالب نيست و با وجود محيط بزرك و امكانات خوب از مديريت جدي و خوبي برخوردار نيست. از خانواده ها هزينه هاي زيادي كرفته ميشه و زياد جوابكوي والدين نيستند. ميشه سطح متوسط اما عالي و خوب نيست.
ok - موافقم
ورود عضویت