مجتمع دخترانه ي رسا بهترين مدرسه در اين منطقه است كه علاوه بر آموزش به امر پرورش دختران رسيدگي ميكنند و مديريت اين مجتمع بدست مديري قابل و لايق هست كه فرزندان ما در كنار او آرامش بسيار دارند .داراي معاونت و معلمان و پرسنل دلسوزي است كه آرامش و اعتماد به نفس دخترانمان را مديون تلاش ها و دلسوزي هاي آنها ميدانيم..به نظر من بدترين مجتمع آموزشي مرضيه است كه داراي مديري نو كيسه و بدون سابقه ي درخشان مي باشد كه مديريت دبستان آن را به دختر خود كه كاملا جوان و نپخته است واگذار كرده و به قول خود ايشون بيزينس(تجارت)مهمترين هدف اين مدرسه ميباشد و با إيجاد رعب و وحشت در ميان بچه ها مديريت خود را به نمايش گذاشته است.
من در متوسطه رسا درس میخونم وخیلی مدرسه خوب و شادی است gr,schrasa.ir این سایت متوسطه رسا هست البته عکسهایی که خیلی خوب بود رو نمیتوانستند به خاطر حجاب و قوانین آموزش و پروش بگزارند ولی اگر دراین مدرسه ثبت نام کنید پشیمان نمیشید
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
بهترین مدرسه راه معصومه س با مدیریت سرکار خانم اخلاقی من که بسیار راضی هستم
سلام بهترین مدرسه از نظر اموزشی وفرهنگی دبستان وپبش دبستانی راه معصومه س است من تمام انتظاراتی که از یک مدرسه داشتم خوشبختانه دررسیستم کاری این مدرسه اجرا میشود مدیر ومعاونین وپرسنل بسیار توانا ومجرب هستند
سفیران پردیس به عنوان بهترین پیش دبستانی و دبستان محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط عاطفه رضوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من که بینهایت ازشون راضی هستم، خانم جانی موسس مدرسه بینهایت دلسوزانه برخورد میکنن. از هر لحاظ چه آموزشی چه تفریحی و فوق برنامه هیچ چیز واسه بچه ها کم نمیذارن نمایش مشخصات و آدرس مرکز سفیران پردیس
سفیران پردیس به عنوان بهترین پیش دبستانی و دبستان محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط لیلا جکن به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من امسال برای پیش دبستان دخترم کلی تحقیق کردم به نظرم بهترین مدرسه ابتدایی تهرانپارس ، سفیران پردیس هست محیطش خیلی شاد و پرسنلش خیلی محترم بودند. فضای آموزشی هم از خیلی از مدارس غیرانتفاعی بهتر بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز سفیران پردیس
سفیران پردیس به عنوان بهترین پیش دبستانی و دبستان محله --فلکه اول تهرانپارس منطقه 8 توسط زهرا کامرانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سفیران پردیس مدرسه خیلی خوبیه، پارسال دخترم پایه دوم بود خیلی راضی بود هم از نظر آموزش و هم کلاس های فوق برنامه بخصوص زبان انگلیسی و لگو نمایش مشخصات و آدرس مرکز سفیران پردیس
هنرستان غیرانتفاعی نخبگان 88314142 و 88306535، توی محدوده سهروردی ،خیابان ملایری پور، بهترین هنرستان دخترانه غیرانتفاعی توی تهران هستش شماره، 13 سال سابقه و معلمین بسیار خوبی داره، رشته های معماری و حسابداری رو توی هنرستان رو فعالیت می کنن، 95 درصد از دانش آموزاشون توی دانشگاه های دولتی چه تهران چه شهرستان قبول شدن هر ساله، من به شخصه این هنرستان رو تایید می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز هنرستان غیر انتفاعی دخترانه نخبگان
شمارشو دارید..رسا
شماره تلفن رساداریدبدیدلطفا
من با نظر شینا موافقم بااین تفاوت که من مادر بک دانش آموز هستم رسا مشابه مدارس آمریکایی اداره می شود .مدیر در یک اتاق بسته نیست. کارکنان با عشق وعلاقه با بچه ها بر خورد می کنند. به همه ی جوانب توجه دارند.آموزش وپرورش در یک مکان تمیز وشاد صورت می گیرد. مدیر مدرسه بسیار انتقاد پذیر است.
ورود عضویت