دبیرستان دخترانه فرزانگان مدرن در منطقه 8 بدترین مدرسه می باشد اصلا مدرسش صاحاب نداره کارش همشون پیر ن اصلا دلسوز بچه نیست معلم هاشونم اصلا هیچ حالشون نیست ولی دبیرستان اندیشه و خرد منطقه 8 عالیه از همه نظر ولی مدرن بدترین دبیرستان اصلا برنامه ریزی درستی نداره همه ی بچه ها توش ناامید میشن
من نمیدونم کی جواب قبلی رو پاک کرده ولی همین که اینقدر حالش گرفته شده و از حرصش جواب منو حذف کرده من راضیمراستی اگه خواستی دوباره نظرمو حذف کنی خودتو یه جوری معرفی کن شاید قانعت کردم که من همیشه درست میگم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
هنرستان غیرانتفاعی نخبگان 88314142 و 88306535، توی محدوده سهروردی ،خیابان ملایری پور، بهترین هنرستان دخترانه غیرانتفاعی توی تهران هستش شماره، 13 سال سابقه و معلمین بسیار خوبی داره، رشته های معماری و حسابداری رو توی هنرستان رو فعالیت می کنن، 95 درصد از دانش آموزاشون توی دانشگاه های دولتی چه تهران چه شهرستان قبول شدن هر ساله، من به شخصه این هنرستان رو تایید می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز هنرستان غیر انتفاعی دخترانه نخبگان
سلام دبستان پیشرو در چهار راه رشید چطور مدرسه ایه ؟ اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بهم بگه .
مدرسه ی فضیلت محشره
با سلام و درود
پسر من3ساله دبستان غیر انتفاعی آرمان گستر میره. هم کادر خوب و دلسوزی داره هم منظمن .شنیدم امسال دارن میرن میدان 55.من به همه پیشنهادش میکنم
فعلا
دبيرستان كمال... كه در شهر تهران و حتي ايران هم شهرت داره...بقيه شون مهدكودكن به جاي دبيرستان.. :D
دانشمند به عنوان بهترین مدارس و دبیرستان ها محله --رسالت-نارمک توسط علی محمد قنبری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز دانشمند
دبیرستان الهام!!!! بهترینه
دبیرستان 13 آبان عالییییییییییییییییییییییییییییه
ورود عضویت