سلام دوستان
من دوران راهنمایی خودم رو تو مدرسه حجاب با ادرس حدودی بین میدان منیریه و چهارراه ابوسعید بودم
البته سالها پیش
من الان فوق لیسانس از دانشگاه تهران هستم
اینو گفتم که در مورد نظری که می خوام در مورد این مدرسه بدم برداشت دیگری نشه
من خاطرات بسیار بدی از اون مدرسه دارم و اونهم به دلیل کادر اموزشی نامناسب اون مدرسه بود
من شاگرد زرنگ و ممتاز اون مدرسه بودم ولی از برخورد اکثر کادر اموزشی اون مدرسه خاطرات بدی دارم
نحوه اموزش مسایل غیر درسی اونها به نظرم خیلی بد بود ، جوری که من بیشتر زده شدم تا خوشم بیاد، هنوز وقتی یاد اون دوران میوفتم حس بدی بهم دست می ده
تو مسایل شخصی بچه ها خیلی دخالت ها و راهنمایی های بی موردی می شد
کاملا جو اموزشی بسته ای داشت به قول نظر یکی از کاربرا دیکتاتوری بود ، همیشه و در همه حال مثل یه مجرم باهات برخورد می کردن انگار دارن بازجوییت می کنن، حالا با من خیلی خوب برخورد می کردن و بچه درس خون بودم وای به حال بقیه بچه ها که یکم تو درس مشکل داشتن و یا اونایی که به هر دلیلی یه اشتباهی ازشون سر می زد، در کل طرز برخورد و اموزش با یه دختری که در سن بسیار حساسی هست رو اصلا بلد نبودند.
امیدواربودم مدیر و کادرش تغییر کرده باشه ولی گویا باید همون افراد باشن
بارها خواستم برم به اون مدرسه و اگر همچنان همون افراد مسئول بودن ، نظرمو بهشون بگم که شاید یه تاثیری بذاره
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
هنرستان غیرانتفاعی نخبگان 88314142 و 88306535، توی محدوده سهروردی ،خیابان ملایری پور، بهترین هنرستان دخترانه غیرانتفاعی توی تهران هستش شماره، 13 سال سابقه و معلمین بسیار خوبی داره، رشته های معماری و حسابداری رو توی هنرستان رو فعالیت می کنن، 95 درصد از دانش آموزاشون توی دانشگاه های دولتی چه تهران چه شهرستان قبول شدن هر ساله، من به شخصه این هنرستان رو تایید می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز هنرستان غیر انتفاعی دخترانه نخبگان
یادش به خیر علامه طباطبایی
بهترین دبستان منطقه11 دبستان پیام آزادی
مدرسه ی فرهنگ فاطمیه بهترین مدریه ی انسانی منطقه 11 هست
ورود عضویت