chi migid shomaha?shariat kojash khobe?az moalemo nazemo modiro gerefte taaaaaaaa abdarchi,hame vahshian,dorane make bakhshandeo hekmate(nekbat) sag bodan.age bachehaye ghadimi bashan hatman esme ma seta shararo ro divare hayat didan.un mogheam moaleme shimimon k fek konam esmesh ghare baghi bod sare inke poshtam zere ziadi zade bod hesabi azam kotak khord.kolan az un mahale mozakhraf motenaferam!
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مرکز اناهیتا به عنوان بهترین ترک اعتیاد - مشاوره محله --دولت آباد توسط محبوبه همتی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز اناهیتا
سلام فقط تزکیه
سلام من سال اول دبيرستان كه ميشه سال ٩٠'٩١ رو توي شريعت درس خوندم الان هم توي مدرسه ي ايت الله صدر ديوار بشتي شريعت درس ميخونم به نظر من اين مدرسه خيلي مدرسه ي خوبيه و در حد إمكانات خودش كار ميكنه شما از كجا ميدونين من مطمئنم كه اكه بوجه بيشتر داشتن بهترين امكانات رو براتون فراهم ميكردن و از نظر كادر اداري فكر كنم كه شما كسي رو ميخوايين كه شما رو توي مدرسه ازاد بزاره ولي اين مدرسه دارن به قوانين احترام بزارن و به اين روش كارشون ادامه ميدن تا يه لقمه نون حلال سر سفره براي بجه هاشون ببرن اكه توي مدرسه ي ما بوديد جي ميكفتين هر روز صبح توي سرما بأيد سر صف وايسيم در حاليكه توي شريعت ي راست ميرفتيم كلاس هر روز صبح بايد ي دستمال كاغذي داشته باشيم كه با همون دستمالهاي خودمون ببينن ارايش داريم يا ن با اين حال بازم زياد به شما گير نميدن تازه اكه كريبس داشته باشيم جلوي جش خودمون ميشكونن ميندازن دور و از نظر خانم مقيمي بيشتر از هفت ساله كه اونجا تدريس ميكنه حتي قبل از اين كه اين كادر إداري تشكيل بشه جون خواهر من هفت سال بيش سه سال دبيرستان رو توي شريعت خونده و خانم مقيمي معلمش بوده و سال بيش هم معلم خودم بود شما هم اول برين اطلاعاتتون رو كامل كنيد بعد بياين صحبت كنين بالاخره مدرسه ي شريعت از نظر كادر اداري و از نظر معلمين و اندازه ي بوجه ي خودش خييييييييلي مدرسه ي خوبي راستي براي كسي دعا نكنيد بميره جون همون دعا بر ميكرده به خودتون اكه قران خونده باشيد اعتقاد داشته باشين ميكه هر كار خوبي كني ده برابرش براي خودت بر ميكرده و اكر كار بد كنين ده برابرش براي خودتون بر ميكرده و دعاي مردن براي ديكران هم جزو كار هاي بده
سلام به نظر من همه چیزش خوبه جز اینکه یه ناظم بد اخلاق داره به اسم وقفی مراد که بچه های مدرسه بهش می گن (وحشی مراد) اینم بره بیرون خیلی خوب میشه راستی زینب جون خانوم کوشکی اصلا معلم خوبی نیست فقط بلده جواب سوال های امتحان رو به بچه ها بده و حق بچه های دیگر رو ضایع کنه
مدرسه بدی نبود شریعت.زمان من که اصلاً گیر نمیدادن.یه بارم رفتیم مشهد خیلی خوش گذشت.معاون و مدیرمون هم واسمون ژله آوردن:D
بعضی معلماش خوبن.مثل توانگر و قره باغیان و شهریاری
سلام بهترین مدرسه از نظر من دبیرستان شریعت واقع در فلکه سوم انتهای بلوار قدس می باشد.من و دوستانم کلی ازین مدرسه خاطره و عکس داریم
ورود عضویت