سالن زیبایی قصرماه ، تخفیف ویژه یلدا برای کلیه خدمات به عنوان بهترین سالن زیبایی، کاشت ناخن، رنگ و لایت محله --پونک-سردارجنگل توسط نهال به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان ي سالن خوب بهتون معرفي ميكنم قصرماه كار رنگ ولايت وترميم مژه ترميم ناخن انجام ميدم كاراشون عاليه شماره سالن ٠٢١٤٤٢٠٢٧٩٥ نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی قصرماه ، تخفیف ویژه یلدا برای کلیه خدمات
به نظر من بوستان خيلي بهتره.....برعكس دوستي كه گفتن قديميه و هيچي نداره،،،اتفاقا همه چيز رو يكجا ميشه توي اين مجتمع پيدا كرد،،،قدمتش هم نشانه اينكه اونقدر خوب بوده كه هنوز هم رونق داره.....يكي از مزاياي ديگه اي هم كه داره،،بودن شهروند در كنارشه....از نظر معماري و چيدمان مغازه ها كنار هم واقعاً تكه و هيچ جا مثل بوستان نيست....خونه ما به تيراژه نزديكتره و ميتونم پياده برم ،،ولي هميشه بوستان رو ترجيح دادم...تيراژه رو نفي نميكنم،،و از هر ٢٠بار خريد ١٨بار بوستان و ٢بار تيراژه رو انتخاب ميكنم
کاغذ دیواری کازمو به عنوان بهترین کاغد دیواری محله --پونک-سردارجنگل توسط محمد ناصری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز کاغذ دیواری کازمو
مرکز ليزرو لاغری پر به عنوان بهترین مرکز لیزر و تناسب اندام محله --پونک-سردارجنگل توسط محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز ليزرو لاغری پر
بوستان بهترین مرکز خرید تهرانه....
بوستان بهتر از تیراژه هست ولی تیراژه میتونی یه سری چیز های تک توش پیدا کنی...به نظر من سمرقند ازهمشون بهتره
جفتشون فقط پول جاشون رو میگیرن . گرون . من خریدامو از وسط شهر میکنم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت