خبيابان روشن ميدان فرمانداري
behtarin mahal baraaye sokoonat dar shahre Rey khiabaane Roshan va shahrake Golhaast.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
دکتر کامیار عرب ورامینی به عنوان بهترین اوزون تراپی،جراح و ارتوپد محله --شهرری توسط فاطمه گنجی نیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است باسلام وخسته نباشید من مشکل مچ پادارم نمیتوانم حتی با2سانت پاشنه راه بروم مچ پاهردوبرمیگرده 39سالمه ازکوچکی به این صورت بودم در راه رفتن مچ پاهام میچرخه تا قدم به زمین میزارم باتشکرازشما التماس دعا نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر کامیار عرب ورامینی
تناسب اندام با مشاوره تغذیه و رژیم درمانی ورزشی بانوان در کلینیک هادیان سلامت به عنوان بهترین متخصص تغذیه ورزشی محله --شهرری توسط فاطمه سلطانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من صورتم یکم لاغره و میخوام بدنمو صورتم توپربشه نمایش مشخصات و آدرس مرکز تناسب اندام با مشاوره تغذیه و رژیم درمانی ورزشی بانوان در کلینیک هادیان سلامت
بهترین محل برای سکونت درشهرری شهرک گلهاست.من خودم منتظری هستم..خیلی خوب وارونه.ولی گلها بهترینه..
ما تو 24 متری هستیم خیابان بابک البته یه سر کوچمون به طرف ارد ایران میخوره در کل بدک نیست ولی میدون نماز و حمزه آباد خیلی بهتره و اروم و سرسبزه
دفتر ازدواج 349 تهران به عنوان بهترین دفتر ثبت ازدواج و طلاق محله --شهرری توسط داوود مبارکی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز دفتر ازدواج 349 تهران
به نظر من محله سرتخت و خیابان آستانه اصلا به درد زندگی نمی خوره. چون یک محله مسافری هست و همون اسمی که شهرداری روش گذاشته درسته : پارکینگ حرم. ما به مدت دو سال و نیم در اون محله زندگی کردیم. پر از مسافرهای پاکستانی و هندی و ... هست. شب های قدر هم سر خیابان آستانه و کلا خیابان های منتهی به حرم را می بندند و خیلی مکافات داره. در ضمن به دلیل وجود اتوبوس های زیاد مدام خونه پر از سرب میشه. حتی باد کولر پر از سنگ ریزه و سرب هست.
سلام. به نظر من خیابان سازمان آب از همه بهتره. چون هم به حرم نزدیکه. هم به فروشگاه شهروند ، استخر حمید سوریان ، کتابخانه ، خیابان بیست و چهار متری و پارک کودک و همینطور از هیاهو و شلوغی اطراف حرم هم به دور هست.
به نظر من با کلاس ترین و هم چنین ارام ترین محل تو شهرری محله سرتخت می باشد.
دولت اباد ومجتمع رازی.
سلام ما عقده بالاشهرو نداریم بیاید شهرری جاهای با کلاسشو ببینید
ورود عضویت