بهترين خيابان شهيد فتحي
من اونجا زندگی نکردم اما 2 سال دانشکده ولیعصر می رفتم... فکر کنم تو همون خیابون یه پاساژهست به نام گلشن و تو اون پاساژ یه کافی نت هست به نام اباس.... تو اون کافی نت 3نفر بودند که به یادماندنی ترین آدمای زندگی من بودند... آقا امیر... محمد آقا و آقا سعید.... هر سه شون(مخصوصا آقا امیر) آدمای خیلی با شخصیت و مهربونی بودند و در مقایسه با پسرای دیگه که تو کیانشهر بودند این 3تا فرشته بودند... اگه خواستید بهترین آدم های کیانشهرو پیدا کنید اول آقا امیره بعد محمدآقا و اقا سعید.... انشالله خدا واسه پدر و مادرشون نگهشون داره
منطقه خوبیاست او از نظر آب و هوا و فضای سبز علیست فقط فرهنگ مردمانش پایین است ایکاش اردبیلیها و مغانیها دراینجا نبودند
منم با النور موافقم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
خیابان احدی کوچه بهنام به شرطی که اونی که ازش متنفرم اونجا نباشه.توی اون کوچه یه میوه فروشی هست که همش دستش تو دماغشه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه چه چندش آور..خواهشمندم این آقا رو اصلاح کنید برای محلی به این زیبایی افت داره.
بهترین خیابان برای زندگی امیر چیت ساز
فقط خيابان سيامك
بهترین و سرسبزترین محله بلوارامام رضا(ع)
بهترین محله کیانشهر خیابان شهید یوسفعلی احدی
خيابان منوچهر (شهيد احدي
ورود عضویت