با سلام خیلی عالی بود .فقط من یک سوال داشتم آیا خیابان شهید ابراهیمی درمرزداران جای مناسب وخوبی برای سکونت است یا خیر؟
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سلام.
به نظر من بهترین جاها سپهر و فرشتگانند که در عین حال که به همه چیز نزدیکی محله ساکت و آرومیم هست به خصوص فرشتگان
ما خودمون فرشته 3 هستیم و از این جا خیلی راحت می شه پیاده تا باشگاه نسیبه و باشگاه زاگرس و استخر نسیبه و استخر سپهر و مرکز خرید پردیسان و پارک پردیسان رفت.
کلا به هر چیز کار آمدی که استخر چه باشگاه چه پاساژ و پارک نزدیکه و 2تا سوپر هم داره و کلا پیاده تا هرکدوم از اینا بیشتر از 15 ذقیقه طول نمیکشه........
دقیقا پایین فرشتگان یک ایستگاه اتوبوس داره که به سمت پل یادگار و اون سمت پل و... میره و ی ایستگاه هم رو به روی فرشتگان هست که به سمت اطاعتی شمالی و ... میره یعنی من که خودم خیلی با اتوبوس رفت و آمد دارم کلا 10 دقیقه هم پیاده راه نمیرم تا به ایستگاه های اتوبوسش برسم چ بخوام شرق برم چه غرب هر دو ایستگاه داره.
محله آرومیم هست و من که کلا راضییم
قيمت خونه هاي اينجا چه قدره؟
به نظر من خیابان آرش یکی از بهترین هاس!انصافا دنج و خلوت!
بهترین خیابان زیباترین و آرام ترین خیابان خیابان آفتاب می باشد و بهترین مسجد ، مسجد امیرالمومنین می باشد.
به نظرمن هم مرزداران يكي از بهترين محله هاي تهران هم از لحاظ بافت مردم (بيشتر در مرزداران شمالي) هم امكانات و دسترسي و خلوتيه. سرسبز شمالي-البرز-سپهر (البته به استثناي اطراف مركز خريد پرديسان كه جديدا بسيار شلوغ شده) و فرشتگان (1و 2) جزو بهترين محله ها هستند. مرزداران خوبيه ديگه ايي كه داره وجود برج و مجتمع هاي خوب مسكوني ايه.
انصافا" مرزداران یکی از محله های دنج و شیک تهران است. i marzdaran
خیابان 35 متری لاله یکی از خوب های مرزداران است. هم آروم ه هم دسترسی فوق العاده داره به پارک پردیسان و بزرگراه حکیم و ساختمان هایش اکثرا" شیک هستند.
البرز/فرشتگان
البته مشکل سر بالایی بودن این کوچه ها خیلی اذیت میکنه...اما به جاش خلوت و دنجه
قسمت جنوبی مرزداران خیلی شلوغ شده و مثل کرج ازهر جایی آدم اومده توش...اما قسمت شمالی یه دست تره
بلوار دانش BEST OF THE BEST
ورود عضویت