vaaaaaaaaaaaaaaaaaay hame jaye un kharab shode mozakhrafe.shode mahale arab neshinaye baghdad.kheiiiiiili mahale shologho kasifo b kelasie
اتفاقا محله ی خیلی خیلی خوبیه شماها همه چیزو بد بهش نیگا میکنید یه کم جنبه ی مثبتش رو هم ببینید و احترام خودتونو نگه دارید و درست صحبت کنید به دولت اباد نگو خراب شده.
خراب شده خونتونه نه محله ی من
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
من از سه سالگی دولت آباد زندگی می کنم و الان دیگه ازدواج کردم و همینجا دارم زندگی می کنم.چرت و پرت نگین لطفا.خودم تو خیابون آذر بزرگ شدم و پسرای اراذل و اوباش خیلی ولن تو خیابون و مزاحم میشن.با اینکه من خیلی ساده لباس می پوشم ولی بازم کرم داشتن.
سلام
دولت آباد محله خوبیه ولی چند ساله تمام خانه های ویلاییش تبدیل شدن به خانه های آپارتمانی ، جمعیتش خیلی زیاد شده .
بتهترین کوچه هاش به نظر من کوچه های 19-21-23-25-48-54-22-24-26-28 هستش البته همه جای دولت آباد خوبه این کوچه ها بهترینن حتی از نظر آدما و همسایه هاش .
به نظر من فلکه سوم .مخصوصاً خیابان 49 جای خوبی برای زندگی است. درسته دولت آباد جزء مناطق جنوبی تهران محسوب بشه ولی به نظر من تو مناطق جنوبی بهترین و تمیز ترین منطقه است. دسترسی به همه چی داریم و مدماشم انصافاً آدم های بدی نیستن .دیگه خوب و بد همه جا هست. فقط من تعجب میکنم از کساییکه بزرگ شده دولت آبادن ولی ازش بد میگن. یکم اصالت خوتونو حفظ کنید وقتی خوتون به زادگاه و محل زندگیتون توهین میکنید دیگه از کاییکه حتی اسم دولت آباد و نشنیدن چه توقعی دارید . ( من عاشق دولت آباد نیستم ولی 25 ساله که اونجا بزرگ شدم و با اینکه محل کارم شمال شهره ولی اصلا از اینکه دولت آباد زندگی میکنم ناراضی نیستم .
به نظرم گروه 144 خوبه.. چون انتهای بلواره از سروصدا دوره و به اتوبوسها وپارکها نزدیکه، مترو هم افتتاح بشه باز نزدیک میشه
سلام به بچه های دولت اباد دولت اباد گذشته حرف نداشت بچه هایی که قبلا دبستان ولیعصر با مدیریت خانم سید میرفتن میدونن دبیرستان شریعت دبیر زبان خانم باقری برو بچه های با صفا یادش بخیر اونموقع ها بچه ها پاک و بی غل و غش بود دولت اباد 20 سال پیش بهترین جای دنیا برای من بود اما ............
خیابون آذر رو که حرفشو نزن...ولی فلکسه سوم خوبه
به نظر من فلکه سوم خیابان شهید جعفری کوچه اکبر سیف .چون خودم دراینجا بزرگ شدم وخیلی خاطره های خوبی از این محله دارم البته همه جاهای دولت آباد خوبه (اگه خدا 1شانس دیگه به من میداد دوست دارم همراه خانوادم و در کنار همسایه های قدیممان زندگی کنم)اما افسوس...........
az inle dar dolat abad zendegi mikonam lezat mibaram
ورود عضویت