age vagean donbale kar migardi va az computer ham sar dar miyari baham tamas begir ba emailam
خودتو ناراحت نکن همه این وضعیتو دارن من هم یکارم.در این زمان برای کار در ادارات حتما و حتما باید پارتی و بسیجی و شهید و ....باشی.ادارات متخصص نمی خواهند.سر خم کن می خوان.بیکاری را برای خودت یک شغل بدان که هیچوت شاید دیگر فرصتش را بدست نیاوری.شغلی برای پیدا کردن شغل مناسب.یا حق
بهترين تفريح من كار و علم آموزيه.
بعضي دوستان ميگن كه بيكارن و ...
دوستان من ميگم بيكاري سخته ولي ميشه بيكار نبود و از همين الان يه كار تر و تميزو شروع كرد. ميدونم با دست خالي سخته ولي خواستن توانستنه.
همين كه اراده كني و بخواي ميشه هركاري كرد.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
حتما شما هم خیلی وقتا نمیدونین کجا برید یا چیکار کنید که وقت خالیتون پر شه و خوش بگذره بهتون! این تاپیک رو گذاشتم تا به هم کمک کنیم. شما چه تفریحاتی انجام میدین؟
بهترين تفريح من خيلى هست. مثلا موسيقى گوش دادن يا كتاب خواندن يا با حيوان خونگى ام بازى كردن است اما بهترينش حرف زدن با عروسكم گوسفندى است من چهارده سال سن دارم و ارزو هاى زيادى دارم و براى رسيدن به همشون هيچ وقت وقت حرف زدن با گوسفندى راندارم اما موقع شباين وقت را دارم تا با او در دو دب كنم اون بهترين دوست منه اين بهترين تفريح منه كه باعث ارامشم مى شه دوست دارم گوسفندى
من هم بو نوبه ی خودم هر گاه وقت آزاد پیدا کنم میرم زیارت حرم و یادی از رفتگان میکنیم و در کنار دوستان با نهایت غرور گریه میکنیم .
شاید چندین ساله که بهترین تفریح زندگیم فکر کردن و در رویا بسر بردن با عشقه دوران دانشجویی ام است که به دلایلی این عشق فرجامی نداشت و ما از هم جدا شدیم .که الان چند سال از اون دوران میگذره ،
حسین عزیزم بعد از 4 سال هنوز وقتی بهت فکر میکنم بغض میکنم و یه چیزی گلومو فشار میده .ولی بازم از مرور گذشته در رویاهام خسته نمیشم .ای کاش میدونستم الان کجایی و چکار میکنی؟ ای کاش میدونستی که اولین عشقه زندگی من بودی و هستی و خواهی بود . حسین عزیزم کاش فقط یه باره دیگه میدیدمت و حداقل یکی ازین رویا پردازیهام به حقیقت تبدیل میشد
برم لباسای شیک بخرم
من كه اينقدر در طول هفته خر كاري ميكنم دنبال 2minوقت آزادم كه بخواببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببم
تو این دوره زمونه اگر بخوای تفریح سالم کنی باید مایه داری عمل کنی بری بیلیاردی، باشگاه تیر اندازی ازین جاها ولی اگر پول نباشه مجبوریم که بریم قلیون بکشیم
ماها که تفریح خاصی نداریم. با دوستامون یه دوری بزنیم کاره دیگه ای نیست بکنیم
من میرم معتاد میشم!!!!
ورود عضویت