آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط لادن به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من پارسال تابستون تو همین صفحه نظرات را میخوندم و چند نفری از تجربه خوبشون نوشته بودند و من با موسسه نوبل آشنا شدم. فردای اون روز ثبت نام کردم و دوره براشاپ و بعد آیلتس را گذروندم. خرداد امتحان آیلتس را دادم و تازه کارنامم را گرفتم. در کمال خوشحالی از نمره ای که می خواستم هم بیشتر گرفتم. نمره اورال ۷ را گرفتم و اسپیکینگم ۷.۵ شده. بسیار خوشحالم و خودم هم این تجربه خوب را تو این صفحه برلی بقیه می گذارم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی تخصصی زبان های خارجی
ایده آل
02122361647
با مجوز رسمی آموزش و پرورش
با کادری مجرب و آزموده پذیرای زبان آموزان گرامی می باشد
با مدیریت خانم نجفی
مخصوص بانوان
فروش انواع کتب زبانهای خارجی و کنکور با ارسال رایگان
آکادمی تخصصی زبان های خارجی ایده آل برگزار کننده دوره های زیر می باشد:
TOFEL و IELTS با برگزاری آزمون های مربوطه
مکالمه از مبتدی تا پیشرفته
بحث آزاد با استاد Native))
کلاس های مخصوص کودکان 3 تا 6 سال با سیستم
کلاس های Ket-Pet برای نوجوانان با برگزاری آزمون های مربوطه
کلاس های زبان راهنمایی و دبیرستان (ترمیک)
کلاس های فشرده (هر روز در هفته)
کلاس های عادی (دو و سه روز در هفته)
کلاس های عمومی (سه تا شش نفر)
کلاس های خصوصی (تک نفره)
برگزاری زبانهای انگلیسی، فرانسه، آلمانی و ترکی استانبولی
اعزام دانشجو به خارج از کشور مطابق با رشته و شرایط شما(با مجوز از وزارت علوم و تحقیقات)
برای بازدید از سایت آموزشگاه اینجــــــا کلیک کنید.
آدرس: شهرک غرب بلوار فرحزادی خیابان حافظی پلاک ۲۲
تلفن: 02122361647
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط afsoon به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من بهمن ۹۷ از سطح خیلی مبتدی دوره براشاپ مکالمه انگلیسی را تو آموزشگاه نوبل شروع کردم و تیر ۹۸ مکالمه تم کامل شد، از اون موقع تا آخر شهریور هم دوره ۲ ماهه آیلتسم را گذروندم و امتحان آیلتس را دادم. پریرور کارنامم اومد و ۷.۵ گرفتم... وای باورم نمیشد عالی عالی عالی. از نوبل و استادای خوبی که اونجا باهاشون کلاس داشتم ممنونم، همیشه سربلند و پابرجا باشید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط جمالی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از كلاس هاى آنلاين نوبل هم خيلى راضى ام همون كيفيت كلاسای حضوریشونو که با دوستم ميرفتم را داره، فكر نميكردم اينقدر خوب باشه. من به خاطر ماموریت همسرم مجبور شدیم بیاییم عسلویه و کلاسای حضوریم را نتوتستم ادامه بدن و به جاش آنلاین کلاس برداشتم.88562736 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط هادی68 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از روند كلاس مكالمه ام تو آکادمی نوبل فوق العاده راضى ام ، اين دفعه كه رفتيم كانادا خواهرم ميگفت چه اتفاقى برات افتاده كه زبانت اينقدر خوب شده، استادمون کار تو خونه فقط فايل شنيدارى میده که باید گوش کنم و چون بیشتر از روزی نیم ساعت وقت نمی گیره من خوب گوش میدم. كلا مثل بعضی موسسه ها مشق شب و تکلیف نداريم و يه سيستم خوبى دارن که هم یاد میگیرم هم با زبان خوندن دارم حال می کنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط هادیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از کادر موسسه نوبل خیلی ممنونم، وضعيت جامعه را در نظر ميگيرن، من چند جا كلاس فرانسه خصوصى خواستم بگيرم قيمت ها زير ١٣٠و١٤٠ نبود اما اينجا تو موسسه نوبل با يك استاد بسیار با سواد و توانا دارم با ٧٠ تومن ميخونم و اصلاً قابل قياس نيست با جاى قبليم، هم هزينه كمتر هم كيفيت بهتر، ممنون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط sahel به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آقا آموزشگاه نوبل الكى نمي پيچوننت، من خواهرم ميخواست آيلس ٧ بگيره بردمش نوبل تعيين سطح شد مبتدى بود خواهرم، همونجا رك و راست و حسينى گفتن تو ۳ ماه نميشه، بماند كه جاهاى ديگه چيا كه نگفتن قول٧.٥ هم دادن🤨 الان خودم و همه همكارام داريم ميريم نوبل، تنها جايى كه ميتونيم با خيال راحت به همه پيشنهاد بدیم و اگر مشاوره بگیرید راستش را میگن. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط صدرا کمیلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خواهر من تو اموزشگاه ایده ال داره زبان یاد میگیره خیلی هم تعریفشون رو کرد ولی من بدلیل دوری مسیر و مشغله کاری نتونستم برم بخاطر همین کلاسهای انلاین برداشتم و از طریق انلاین هفته ای دو روز با یکی از اساتید هماهنگ شده در ساعت معین کلاس شروع میشه وخیلی راضیم که تووقتم و هزینه رفت و امدم صرفه جویی میشه 😄😄😄😄 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط سارا حقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا آموزشگاه خوبى هست آموزشگاه نوبل ، من واسه آزمون دكترا دانشگاه آزاد يه نمره٥٠ ميخواستم، هر جا رفتم گفتن نميتونى قبول بشى و بايد يه ٦ ماه درس بخونى ولى تو نوبل با استادى كه دكتراى زبان داشت تو دو ماه ٦٥ شدم، خدا خيرشون بده كلى منو جلو انداختن با اين مشغله. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط elena به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است چند جا براى تعيين سطح رفتم فقط يه تعيين سطح٥ دقيقه اى گرفتن ولى به سفارش استاد موسيقيم رفتم آموزشگاه نوبل واقعاً براى آدم ارزش قائلند و زمان زیادی داخل دفتر مشاوره بوديم ، كلى توضيحات خوب به ما دادن كه تازه فهميديم آموزش درست يعنى چى، به کسایی که مشاوره خوب زبان لازم دارند آموزشگاه نوبل را توصیه می کنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط sohrabi به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است Salam, man karam bazargani hast karamo anjam midadam vali hamishe dus dashtam gharardahaye sherkato khodam emza konam, raftan nobel aval ye kelas taghviyati mokaleme baram gozashtan alanam daram bazargani oonja mikhoonam, tedadi az doostamam ke oonjan razian. 88562736 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
مرکز تخصصی زبان های خارجی گلدیس (سعادت آباد) به عنوان بهترین مرکز تخصصی زبان های خارجی محله --سازمان آب - فلکه اول صادقیه توسط صادقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم محیط اموزشی بسیار مفید و ارزندهای است فضای شاد و خوبی در کلاس حکمفرماست منشی ها بسیار خوش برخورد و مهربان هستند متشکرم از زحمات شما عزیزان نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی زبان های خارجی گلدیس (سعادت آباد)
ورود عضویت