آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --یوسف آباد توسط ح.عسگری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی آموزشگاه خوبیه. من اونجا کلاس تار میرم. مدیریت آقای پورداداش خودشون تدریس می کنن. البته سه تار هم درس میدن. من خیلی راضیم و پیشرفت کردم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی هُماهور ، بل سابق به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --یوسف آباد توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دخترم قبلا کلاس پیانو میرفت اما مشکل آموزشگاهش این بود که اجرای کلاسی و کنسرت هنرجویی نداشتن. اما اینجا هم آخر هر فصل اجرای کلاسی برای چدر و مادرها دارن هم سالی یک بار اجرا در تالار انتظامی یا نیاوران دارن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی هُماهور ، بل سابق
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --یوسف آباد توسط مرجان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من پیش آقای سینا ذکایی کلاس فلوت میرم. خیلی ازشون راضیم. تجربه زیادی در نوازندگی دارن و سرپرست گروه سازهای بادی تهران هستن. واقعا افتخاره پیش ایشون کلاس رفتن. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --یوسف آباد توسط سهیلا راد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خونه ی ما توی توانیر قرار داره. راحت شدیم خیلی آموزشگاه به خونم نزدیکه. من اونجا کلاس دف میرم. استادم آقای هیوا رنجبره. سرپرست گروه دفنوازان هیژان هستند. امیدوارم یه روزی منم بتونمبه این گروه راه پیدا کنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --یوسف آباد توسط مونا سرابی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از کادر آموزشگاه موسیقی بل به خصوص خانم پورداداش تشکر می کنم واقعا از دل و جون برای بچه ها وقت میزارن و خیلی محیط شاد و پویایی داره نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --یوسف آباد توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی آموزشگاه خوب و فعالیه... هر ۶ ماه کنسرت آموزشگاهی برگزار می کنن. فرصت خوبی در اختیارت قرار میدن تا خودتو بسنجی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --یوسف آباد توسط شادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام کنسرت هایی که می ذارن سالی دوبار خیلی خوبه هم بچه ها تشویق می شن و هم خیلی چیزها یاد می گیرن و واسه اعتماد به نفسشون خوبه. ممنون از مدیریت آموزشگاه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --یوسف آباد توسط آسایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دختر کوچیکم توی این آموزشگاه کلاس آواز میره. توی دی ماه یه کنسرت گذاشتن قراره اردیبهشت دوباره کنسرت آموزشگاهی بزارن. خیلی راضیم هم از استادش هم از فعالیتشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --یوسف آباد توسط رضا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی بل داره یک کارگاه ۲ ساعته آشنایی با دف و دفنوازی با حضور آقای هیوا رنجبر سرپرست گروه دفنوازان هیژان برگزار نی کنه. این کارگاه به صورت رایگان برگزار میشه. به نظرم خیلی مفید باشه. خواستم به دوستان اطلاع رسانی کرده باشم. برای ثبت نام با شماره ۸۸۶۴۵۶۳۲ تماس بگیرید. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --یوسف آباد توسط رجبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است شنیدم اساتید خبره ای در زمینه آواز داره. من می خوام اونجا کلاس آواز و سلفژ برم. هم تعریف استاد آواز سنتی و هم پاپ رو خیلی شنیدم. قیمتهاشم خیلی مناسبه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --یوسف آباد توسط دهنوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دو تا دخترامو اونجا کلاس موسیقی کودک میبرم. پیش خانم خردمند خیلی راضیم. بچه ها خیلی به موسیقی علاقه مند شدن و دوست دارن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
ورود عضویت