آموزشگاه موسیقی کهکشان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط فرهاد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من پیش استاد خالقی کلاس سنتور میرم و خواهرمم پیش استاد کاهانی کلاس پیانو میره،هر دو خیلی راضی هستیم،تشکر میکنم از اساتید خوب و دلسوز آموزشگاه کهکشان شماره تماس آموزشگاه 44976477 هستش،در ضمن هر شش ماه یکبار هم کنسرت برگزار میکنن و مدرک پایان دوره هم میدن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی کهکشان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط امیر آریا رحیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا راضیم از آموزشگاه ریتم آوا مخصوصا کلاسهای گروهی و اجراهایی که واسمون میذارن22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط فرشته به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دل انگیزان ۴۴۹۷۶۴۷۷ ❤❤❤ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط اشکان خلیلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است پیانو و سلفژ کار میکنم و راضی هستم ممنون از زحماتتون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط نیلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است فقط استاد نیازنژاد برای کیبورد و پیانو نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط محمد محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین آموزشگاه موسیقی در این محله آموزشگاه دل انگیزان است ، هم فضا و محیط بسیار عالی برای یادگیری موسیقی داره هم مدیریت اون بسیار خانم منظم و خوش برخوردی هستن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط آتنا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استاد خودم بهترينه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی دل انگیزان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط مهدیس به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است استادای فوق العاده حرفه ای و با اخلاقی داره 44976477 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی دل انگیزان
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط نازنین بروجردی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سایت آموزشگاه محمد اسماعیلی جالب بود برام چون کامل بود اطلاعاتش www.matinmi.com نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
ورود عضویت