سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط آناهیتا رستم زاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من رفتم سالن اندو یه ارایشگاه نسبتا بزرگ بود برای هرکارشم یدونه پرسنل داشت یه نفر برای شینیون با کار ابرو تخصصی با مینا 15 میگیره کار میکاپ هم مریم و مینا انجام میده کار تخصصی رنگ مریم . کار شینیونش خوب بود و مدلی که برده بودم رو برام درآورد فقط مو اضافه رنگ موی من نداشتن و من خودم رفتم خریدم بدون مو اضافه 80 با مو اضافه و یژه تا 180 150 کار میکاپ های ویژش خوب بود من با مینا انجام دادم 150 اماخواهرم که میکاپ معمولی داشت خیلی آرایشش ساده بودمریم انجام داد که شد 80 ماکه راضی بودیم و مشتریشون شدیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی میس آس به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط مینا اسدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است میکاپ شینیون انجام دادم پیش مانا جون کارشون عالی بود میکاپمو خیلی دوست داشتم ماندگاریش خیلی خوب بود. نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی میس آس
آموزشگاه آرایشگری ره آفرین به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری خدمات زیبایی محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط شیرین باقری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من آموزشگاه ره آفرین را به عنوان بهترین خدمات و آموزشی معرفی میکنم من آموزشام خیلی راضی بودم از کادرشون بسیار راضی بودم و همچنین مدیریت بسیار دلسوز هستند . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه آرایشگری ره آفرین
آموزشگاه آرایشگری ره آفرین به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری خدمات زیبایی محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط سمیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از آموزشها خیلی راضی هستم وتمام لاینها رو ثبت نام کردم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه آرایشگری ره آفرین
سالن زیبایی پردیسان به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط ملیحه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من عروسی برادرم رفتم برای میکاپ کارشون رو خیلی دوست داشتم 09358498633 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی پردیسان
آموزشگاه آرایشگری ره آفرین به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری خدمات زیبایی محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط سمیه کهنگی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از خدمات وآموزش بسیار راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه آرایشگری ره آفرین
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط بهاره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همگی.من و دوستم ، تو آموزشگاه آرایشگری مهستان میکاپ و شنیون و تاتوصورت و هاشور ابرو رو ثبت نام کردیم... آموزش هاشون عالیییییییی قیمتهاشون هم خیلی مناسبه.. مدرکشون هم معتبره .اینم شمارشو ن ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط مژگان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومها . من خودم هنرجوی آموزشگاه آرایشگری مهستان بودم و هستم. الان تو تخفیف تابستانه هستن.. واقعا ممنونم ازشون که خیلی با حوصله و با دقت آموزش میدن .من دوره . کوتاهی و شنیون میکاپ و ناخن و رنگ و لایت ثبت نام کردم . عالیییییییییه. مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط سپیده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کار کراتین درمانی و احیایی موهاشون عالی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
مرکز تخصصی میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ عسل به عنوان بهترین میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ محله --مجیدیه شمالی-شمس آباد توسط نازنین کریمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تجربه خوبی بود با قیمت مناسب و آموزش عالی کریمی از جهرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ عسل
ورود عضویت