آرايشگاه گل سرخ انتهاي كوچه گلها با مديريت الهام
مرجان جون آدرس دقیقش میگی؟از لحاظ قیمت چطوره؟
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
عروس سرا و سالن زیبایی آنیلا به عنوان بهترین سالن زیبایی محله --هفت چنار - حسام الدین توسط یگانه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یگانه من برای کوتاهی به سالن آنیلا رفتم از کوتاهی واقعا راضی بودم عالی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا و سالن زیبایی آنیلا
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --هفت چنار - حسام الدین توسط بیتا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --هفت چنار - حسام الدین توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
سلام آرايشگاه گل سرخ انتهاي كوچه گلها به نظر من بهترين آرايشگاه توي اون محدودا هم كارابروش خوبه هم كوتاهي هم رنگ ومش و...ومهمتر ازهمه اينكه خودالهام جون خيلي مودب ومهربونه من چند ساله كه مشتري گل سرخ هستم.
آرایشگاه نیلوفر با مدیریت سلیمه جون خیلی کارش عالیه سلیمه جون اهل ترکیه هستش و الان تقریبا 10 سال هستش که تهرانه و قیمتاش هم خیلی منصفانس
ورود عضویت