موسسه فرهنگی هنری فریان به عنوان بهترین موسسه آموزشی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط لیلا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از کارگاه شطرنج راضی بودم به شما هم پیشنهاد میدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه فرهنگی هنری فریان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
موسسه فرهنگی هنری فریان به عنوان بهترین موسسه آموزشی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاسهای متنوع و با کیفیتی داره من بسیار راضی هستم پارسال افتر اسکول مجموعه رو استفاده میکردم عالی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه فرهنگی هنری فریان
موسسه فرهنگی هنری فریان به عنوان بهترین موسسه آموزشی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط یحیی پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از کلاسهای چرتکه خانه بازی و مهارت و خلاقیت مجموعه استفاده کردم و راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه فرهنگی هنری فریان
موسسه فرهنگی هنری فریان به عنوان بهترین موسسه آموزشی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط مومن آبادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی حرفه ایی و دلسوز هستند نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه فرهنگی هنری فریان
موسسه فرهنگی هنری فریان به عنوان بهترین موسسه آموزشی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط شادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا پرسنل خونگرم و کار بلد داره اگر فرزند3 تا 15 سال داریدحتما یه سر بزنید چون کلاسهای متنوع و خوبی دارند نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه فرهنگی هنری فریان
موسسه فرهنگی هنری فریان به عنوان بهترین موسسه آموزشی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط هادیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاس روبیک مجموعه عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه فرهنگی هنری فریان
موسسه فرهنگی هنری فریان به عنوان بهترین موسسه آموزشی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط ذوالقدری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است به نظر من بهترین محیط آموزشی برای پانسیون و پایگاه تابستانی هست چون کلاسهای خیلی متنوعی داره در فًای شاد و صمیمی من پارسال استفاده کردم امسال که تایمش بیشتر و کلاسها بیشتر هم شده ممنون نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه فرهنگی هنری فریان
موسسه فرهنگی هنری فریان به عنوان بهترین موسسه آموزشی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط شاهرخ به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کمتر جایی مثل ابن موسسه تو این موقعیت پیدا میشه که آدم راحت و با اطمینان کامل بچه اش و بزاره بده به کارش برسه تو این مورد عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه فرهنگی هنری فریان
ورود عضویت