آموزشگاه مجازی زبان کودکان بهرنگ آموزش تخصصی خردسالان ۳ تا ۶ سال 22877603 به عنوان بهترین آموزش زبان های خارجی محله --شهرک ولیعصر توسط یوسف خلوصی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه مجازی زبان کودکان بهرنگ آموزش تخصصی خردسالان ۳ تا ۶ سال 22877603
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --شهرک ولیعصر توسط شيدا مرندي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من همسرم هلندي هستن و براي مهاجرت بايد آزمون سفارت شركت مي كردم و مدت كمي زمان داشتم و با كلاس هاي فشرده به سطحي كه ميخواستم رسيدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --شهرک ولیعصر توسط نغمه شمسیزاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین آموزشگاه بنظر من گات هستش چون همه زبانهای خاص رو بصورت حرفه ای و تخصصی آموزش میده نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
به نظر بنده و تمام همکلاسی های مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی
ما جمعا 36 نفر بودیم که با مشاوره و راهنمایی آقای دکتر کشاورز هممون توی مدارس سلام و البرز و انرژی اتمی و بعضی ها هم تیزهوشان قبول شدیم
آدرس آموزشگاه را هم اگر خواستید براتون میگزارم:
شاداباد-15 متری سوم جنوبی-کوچه نصرالله آخوندی یا همون پارک پلاک 33
تلفن هاش هم اینها است:
66787673
09122871680
09372871680
موسسه فرهنگی سفیر حسین به عنوان بهترین فرهنگی محله --شهرک ولیعصر توسط علي مهمدي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه فرهنگی سفیر حسین
به نظر من بهترین آموزشگاه در این منظقه آموزشگاه زبان رژین ایلیا به خاطر اساتید خوب و کیفیت بالای آموزش زبان است.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت