موسسه زبان آکادمی علوم ایران به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --نیرو هوایی توسط ساناز فراهانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اموزشگاه علوم ایران جز اموزشگاه های خیلی خوب توی شرق تهران محسوب میشه دوره های المانی و فرانسه و انگلیشی و ترکی هم داره 77040910 نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان آکادمی علوم ایران
مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --نیرو هوایی توسط مرات بخششی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو
آموزشگاه زبان ela به عنوان بهترین آموزشگاه زبان ela محله --نیرو هوایی توسط لیلا احمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای دوره ایلتس به این موسسه مراجعه کردم و دوره فشرده رو خوندم الان هم مدرک مو گرفتم و تو اموزشگاه کپی شو گذاشتم خیلی راهنمایی های خوبی کردن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ela
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --نیرو هوایی توسط سوگل نوروزی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است گات یکی از بهترین مرکزای زبان من به شخصه زبان چینی روتواین موسسه گذروندم و واقعا راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --نیرو هوایی توسط مینا امانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاس های ترکی ای موسسه واقعا بی نظیره بود.چیزی ک بیشتر از همه نظر منو تو این موسسه جلب کرد دقت در انتخاب استادایی بود ک با دقت و حساسیت خاصی برای هر کلاس در نظر میگرفتن ک این همه حسایت در انتخاب استاد واقعا برام جالب بود.اگه واقعا میخواهید تو هر زبانی پیشرفت کنید من مرکز زبان گاتو بهتون پیشنهاد میکنم.اینم شماره شعبه ای ک خودم میرفتم 44462332.اینم ادرس سایت موسسه www.higlc.com نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
سلام.من در آموزشگاه کیش درس می خوانم و اصلا راضی نیستم. ترم کودکان خیلی خوب بود و من تا حدودی راضی بودم ولی ترم نوجوانان آن واقعا افتضاح است و معلم های آن خیلی بد هستند و من واقعا از زبان خواندن در این موسسه پشیمان شدم و قصد دارم آموزشگاه خود را عوض کنم . خواهش می کنم یک آموزشگاه زبان که خیلی عالی باشه و کادر خوبی داشته باشه را به من معرفی کنید
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت